Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Samo da se sve to ne odrazi na konacnu cenu uredjaja kad izadje.

I mene to malo....kazu da je ovaj aluminijum 7000 prilicno skup

iskren da budem,brinem,jer realno nisu ništa novo deneli od 4ke,sem finger printa i siri,a ios 8 je najgori ios koji je ikad postojao,tako da ako podignu cenu,neću razmišljati o prelasku na 1+2,nexus 5 ili tako nešto do 350e,a za ostatak para uzmem ipad i meni dosta :)

Verujem da neće dići cenu,mada,sve je moguće kod njih od kad nema Steve.

Poslednja izmena:
Sumnjam da će menjati cenu... mada kako je Samsung počeo sa cenama... videćemo.

iPhone 6S

Videcemo cenu kad se telefon pojavi i onda staviti na papir da li vredi ili ne.....
Moramo uzeti u obzir da su cene svih uredjaja ( mobilnih, televizora itd itd) prenaduvane minimum 2 puta....
Takodje moramo da shvatimo da se svet ne vrti oko par miliona ljudi iz Srbije koji ne znaju kako da skupe 700€ za telefon....
Zna se ko je najveca potrosacka nacija....ovde vise nema 2 godine ugovora vec se full cena telefona deli na 24 meseca bez kamate i otplacuje svako telefon po punoj ceni....dakle samo treba da odaberes hoces da pljunes kintu i kupis fon i racun mesecni da ti bude manji ili ces da otplacujes fon 24 meseca (nema trece opcije ima da ga kupis po toj ceni i kraj)

Mislim da će cene biti za 50e veće nego sada. Ne zaboravite, to je Apple, a Apple i povoljno niikad nisu išli zajedno.

Šta mislite, hoće li ih mts prvog dana dobaviti? :D Bilo bi dobro da ostave mogućnost onog popusta na pretplatu a da se uzme za neku normalnu cenu...

Poslednja izmena:
Nema sanse, u prvoj turi nemaju ni mnoge zemlje EU, mi ako dobijemo u drugoj bice super

Licno, volio bih da konacno ubace 1080p ekran i izbace ono smece od 4:3 aspect ratio-a.
Opet si nešto pomešao, svi ajfoni od 2012-e imaju 16:9 aspect ratio. Stari ajfoni (do 4S) imali su 3:2 aspect ratio.
Ajpedi, sa druge strane, imaju 4:3 aspect ratio, ali taj format je na kraju ipak označen kao optimalan za tablete i svi noviji android tableti dolaze u ovoj formi (zadnji Nexus, Samsungovi tableti...)

Kako bi trebao da funkcioniše force touch na 6S:
http://9to5mac.com/2015/08/10/force...d-expect-shortcuts-faster-actions-across-ios/

Mislim da je čovek mislio na format fotki, samo što nije naglasio to. ;)

Zar ne bi trebalo da su pozivnice vec poslate za 09.09.?

cena ce ostati garantovano ista ;-) bas sto je to apple. ;-) Sumnjam da ce biti triple core, jer realne potrebe za tim nema na ekranima koje trenutno poseduju 6+-6 4.7 sve u svemu A8 je izuzetan procesor ali izuzetan, i nije samo malo pobojsan u odnosu an A7 vec ima jos sitnica tu... NPR L4 Kes....

Pa bilo je vec povecana cene.

Kada? Koliko znam iphone je isti od uvek bez poreza uvek 649 za 16gb modele

Gresis i njega sam platio 649$ Kao i ip4

Evo cena cak i u mrezi jeftiniji, do sada najskuplji bio je prvi ajfon...

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    152.8 KB · Pregleda: 176
Poslednja izmena:
Ja ne znam kakva je to glupost, ali u dubaiu kao i u US platio sam bas kako pise na store-u i us i dubai su me izasli oko 520 evra 2012 godine jedan sam uzeo sebi u US potom ocu u dubaiu 2013 pocetak... Prvi eu model mi je ip6 i to samo zato sto je 24mes garancija... I on me je izasao oko 50e skuplje nego u dubaiu sto bi me izasao...

Eto vidis. Evropska glupost.

Ipak, to nije poskupljenje.

Kako nije poskupljenje ako je u Evropi svugde promenjena cena na 50 Evra navise? :D

Ma ko zna sta je to... U us je cena ostala ista... I to je kul i vec postala tradicionalna cena ako 32gb model bude 649 bice vrh :-D

mislim da se cena do sad u EU menjala 2x i to bas kad su izlazili S modeli.

Mpx ne znaci bolja kamera.... Ja sam skeptik da ce biti primetno bolja, mada nokijin inzenjer je sada u apple nista nije nemoguce...

Neka porade malo na kontroli kvaliteta i bice sve ok.

Vrh Dno