Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Da kucnem u drvo do sada mi je kvalitet uredjaja bio vrhunski :-D

Kamera mora biti primetno bolja,zar mislis da ce oni tek tako dozvolitit da ih S6 ili G4 dobiju na tom polju.

Nisam primetio da su nesto bolje :) za s6 nisam primetio a koristio sam ga. g4 nisam koristio.

Ocekivano od tebe,ja sam vrlo realan i uporedjivao sam sve te telefone,ip6 poprilicno zaostaje sto se kamere tice za S6 i G4.Valjalo bi i tebi da budes malo realan da ti se ljudi ne smeju.

Od mene ocekivano? Jesam li tebi slao fotografije mojih telefona ? :) ili pak neko drugi je bio u pitanju. Isto tako je neko bio nabedjen da sam zaljubeljnik u apple, samo sam realan. S6 po mom misljenju nema nesto bolju kameru pogotovo u zatvorenim prostorijama. S6 je telefon koji nisam ja za sebe kupio pa ti ne mogu fotkati update-ovanu kolekciju telefona, ali veruj mi bavim se time i nisam primetio da odskace od iphone 6 lepse fotke mi je pucao note 4 tj sam kvalitet fotki je bio bolji nego na S6 . Sve u svemu svaki telefon po mom misljenju ima premali senzor. Tako da sve te kamere kolektivno su za mene djubre, i tu su za ne daj boze... Priznajem za solidne kam telefone N8-808 (i ako su matori ko biblije i dalje senzor izbacuje izuzetan kvalitet fotki) cak me ni 1020 nije odusevio... toliko.

Poslednja izmena:
LG G4 mi je tako trebao ovog meseca. Svi telefoni prave dobre slike danju, uvece se poznaju junaci. Ocekujem veliko poboljsanje u low light rezimu kod 6S.

LG G4 mi je tako trebao ovog meseca. Svi telefoni prave dobre slike danju, uvece se poznaju junaci.

Sve je to super i znaci dobra kamera na telefonu jer je uvek u dzepu ali opet bez dobrog kompakta nema nista, 1'' senzor i xenon nemaju konkurenciju a sve to staje u dzep samo treba platiti :d

zato svi dSLR u ruke i cao :-D samo to moze meni da izvuce fotke da valjaju sa sibnutim ISO :-D cak i PS aparati su smesni, nisam nasao PS aparat da nema sum na iso 3200+ Ali dobro stativ i ekspozicija vrse posao :-D Nece full fotku da postavi kompresovao je ali nema veze ip6 ... ali je potrebno imati malcice mirniju ruku :-D

Prilozi

• IMG_0416.jpg
    IMG_0416.jpg
    1 MB · Pregleda: 216
Poslednja izmena:
Aha, zato i po stranim forumima kuknjava na mrtve piksele, krckanje, neujednaceno osvetljenje, yellow tint itd...

ma skarta uvek ima ja sam sa mercedesom npr imao problem sto se limarije tice a vozilo staro 3 ipo godine i pocelo da dobija bombice kod vrata... I to je Nemac ne Turcin bio ali eto... desava se.

jel su se pojavile pozivnice?

Nisam u toku ovih dana,al koliko vidim,nigde za sad nema ništa o događaju.

za 7 dana pozivnice?

Neću stići da nabavim :D

Zadnji put je 26.02.2015. godine poslata pozivnica za 09.03.2015. godine.

Ju ju blic za selfi.. To ce da ide kao ludo.

Da ne bude zabune, navodno se ne radi o pravom blicu:

While some industry watchers have speculated that code in iOS 9 betas indicates that Apple will add a front-facing LED flash to the new iPhones, sources say that is not the case. Instead, the new iPhone’s display will take cues from Snapchat and Photo Booth, lighting up with a quick white screen when the shutter button for the front camera is pressed.

iPhone 6S

Hajde da cujem teorije zavere! Znaci sta predstavlja poster i zasto? Zasto navode Siri? Dobija major update?

iPhone 6S

zato sto je Siri u stvari starleta i ulazi na farmu naknadno :D

Bas me cudi da neko vec nije prokomentarisao poster i u njemu video svasta.

iPhone-6s-packaging-slip.jpg

:S:

Koja glupost.. jeste da ce u ponudi imati i verzije sa vise memorije ali samo 16Gb bez prosirenja na tako skupom telefonu.. smesno.

Gotivim ios i apple ''filozofiju'' uredjaja/sw ali prosto ne vidim zasto bih kupio bilo koji iphone posle sjajnog 5s (preko 4'' ekrana bih presao ali baterija.. zayebi).

U potpunosti se slažem sa memorijom,iako meni ne treba više od toga,al ne znači da mi neće trebati,pogotovo što su sad malo ozbiljnije igrice 400mb+ :)

Pored toga,bolja kamera,veći kapacitet slike,a većina konkurenata već uveliko stavlja 32 gb :)

Red bi bio da ubace 32 gb,al koliko kontam,oni sve polako ali sigurno prebacuju na cloud priču.

Poslednja izmena:
Ocekivano,ne odstupaju od svoje filozofije.Oko NG ce ih spustiti za 50e i to je to do sedmice.

uopšte ne odustaju,samo su cenu do sad u EU menjali 2x...

Sviđa mi se ovaj upgrade.To je ono što sam se nadao da će uraditi.

Vrh Dno