Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Jel citas ti temu? Bukvalno 2 posta pre tvog covek pitao isto i dobio odgovor

A jel citas ti moj, lepo kazem da nemam za 6s a hitno mi treba telefon

Ne znam kolika je razlika u ceni između 6 i 6S, ali ako ti baš hitno treba telefon bolje pozajmi od nekog svog bilo šta ili uzmi nešto za 50evra, pa posle kad budeš imao uzmi 6S :)

Poslednja izmena:
Pa bolje ti je tako nego da sad uzimas 6, ne isplati se.

Mnogo su skupe 6tice pa i SE ne znam koliko vredi 6s sada? 270?

Ja sam juce prodao savrsen 6s za 250e, bukvalno za 10 min.Sva oprema, baterija odlicna i ios 10.3.3.Neka logika mi govori da je sve preko 160-170e za sesticu mnogo.

I ja tako mislim ali na zalost cene na oglasina su samo ne radi touch id 170 :-D

Da me ne shvatis pogresno, suludo je gledati 6 po toj ceni ako vec ima 6s za 250.I on realno ne vredi vise ali opet sve zavisi od stanja i starosti.Nije isto ako je star 5-6 meseci i 2 godine.

Generalno 6s i vredi preko 250-80 ali 6 preko 200 ne bar zbog performasi jeste to super tel ali na ios 10:-D

Ja moj 6s 64gb prodao prošle nedelje za 270e bez adaptera i slušalica..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Imao je jedno ulubljenje u gornjem ćošku, ispao mi bez case-a sa visine grudi direkt na pločice [emoji23] I samo to mu se desilo.. Ali sve ostalo je bilo perfektno, doduše imao sam samo foliju na njemu, koristio sam ga bez ičega.. Kolega dao keš odmah i ja reko teraj ga kad već nemam nista drugo osim kabla za iPhone i kutije..
Msm da je za ok pare otišao [emoji3]
Takođe je bio star 2 godine, i vrlo je oslabila baterija.. Barem ja nisam mogao više od 10ak sati upotrebe sa izvučem..
Ne kajem se ni najmanje...

Ja sam u navratu u jednoj od popularnijih prodavnica telefona i opreme u gradu pitao koliko je polovna šestica, jer sam ih video izložene. I on mi kaže 290€, ja stao ovako gledam i pitam obična šestica ili 6S? I on mi kaže obična. Ja stao onako u šokiću i gledam.... Da li je neko normalan da pukne 300€ za telefon bez ikakve prateće opreme, plus obična šestica iz 2014.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Neverovatno da neko daje toliku lovu za mator telefon, 6 je star 4 godine. Matoro i bez garancije.

daju, mnogo ljudi pre kupi u radnji polovan nego na kp itd

Samo da javim da sam ipak odustao od 6 ići ću na 6s. E sad za keš u vakum pakovanju vidim da su šarolike cene, izbegao bih kp, koliko je realno dati para da li možda preko Mađarske. Ne kupujem sebi dete mi se popelo na glavu tj tinejdžerka da budem precizniji :)

Poslato uz pomoć Tapatoka

Ja nov, u ovom trenutku ne bih kupovao jer previse kosta. 70000 kosta 32gb verzika u iStyle, za te pare kupis vakum 8icu od 64gb :D

Nadji na oglasima sto noviji u garanciji ili ako bas mora vakum, opet pogledaj na oglasima. Ovo je strasno koliko kosta u radnji

Video sam u Gigatronu običnu 6 od 32gb za 49000 mada i to je visoka cena obzirom da sam proverio da za manje pare možeš uzeti nov 6s

Poslednja izmena:
Ma da. Nikako ne gledaj po prodavnicama, odrace te. Vidi na oglasima vakum ili skoro nov(polovan) sa garancijom.

Ima na oglasima nov 64gb 6s plus za 420e..

Svastikin mali kupio polovnu šesticu i nešto se žali na fokus zadnje kamere. Ustanovili smo da neće da fokusira kada je objekat relativno blizu. Znači ne makro, nego čim je nešto malo bliže, tipa čaša na stolu, ne može. Kada fotografiše iz daleka, ne skroz daleko, nego neku osobu ili objekat koji je u istoj prostoriji, fokusira normalno. Pošto sam potpuno van apple priče, čisto me zanima da nije to slučajno neki poznati problem koji je moguće softverski rešiti, jer mali se smorio, ne zna šta da radi sa telefonom, valjda su mu rekli da je zamena kamere pedesetak evra.

Sent from my Le X626 using Tapatalk

Objekat je van fokusa, pokušam više puta dodirom na ekran da fokusiram, on proba i ne može, uvek je željeni objekat mutan na kraju. Kada probam bilo šta drugo da uslikam, što je malo dalje, on normalno fokusira i izoštri, fotke su ok. Mada se nisam dugo igrao, čak nisam ni opcije čačkao, ajde sad ću da ga iscimam da uslika nešto i da mi pošalje pa ću da okačim, nismo sad zajedno.

Sent from my Le X626 using Tapatalk

Vidi dal je kamera u svom lezistu i dal je prasnjavo tu u delu kamere

To je bio slucaj sa pocetnim verzijama iOS 11 i izrazeno kod nosenja magnetnih futrola. Vidi koju verziju iOS-a ima na telefonu.

Nazad
Vrh Dno