Juce je odnet telefon u servis, u toku dana, oko 15h sam svratio do servisa da proverim sta se desava i telefon su samo skinuli sa punjaca i on se ukljucio, ali je imao 1%, a na ekranu je stojalo ono "Holla" jer sam ja uspeo pre toga da odradim restore. Rekli su mi da ih pozovem oko 18h, ja ih zovem i kazu mi da nisu jos uvek popravili telefon i da ce me pizvati oko 20h. Proslo je 20h, poziva nema i ja kao ajd, neka, verovatno nisu popravili i ostavim za ujutru. Jutros tata otisao po telefon (on ga je i odneo na popravku) i kazu mu da je telefon u kvaru i da nece da se ukljuci uopste i prenesu mu da je to zbog toga sto sam ja odradio restore jer sam ja njima rekao da sam uspeo da udjem u DFU i odradim restore. Oni mu kazu da mora da se nosi telefon u Bg na popravku. Ja objasnim ćaletu da je telefon juce kada sam otisao u servis radio i da sam im napomenuo da provere bateriju i u2 chip, ali oni ko zna sta su radili. Sada telefon ne reaguje ni na sta, poneo sam ga sa mnom za Bg da pokusam da ga ozivim...
Sent from my iPhone using Tapatalk