Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

ako nisi znao u 3,5mm nalazi se struja,neki telefon ima jaci izlaz,kao htc na primer,zato je jaca struja kod njih,zanima me kakav je ovaj iphone po tom pitanju,phonearena sprovodi te testove,po mom iskustvu njihovi testovi nisu bas 100% tacni.
http://www.phonearena.com/phones/benchmarks
Jača "struja" izobličuje audio signal. Nulti nivo signala na izlazu treba da bude originalan, niti pojačan, niti smanjen, bez obzira što je digitalan izvor.

kako preneti podatke sa androida na iphone?

Imaš Move to iOS aplikaciju na Play Store i samo prati uputstva.

da, pazi samo na iphone-u, nemoj da odmah prođeš kroz početna podešavanja jer naknadno preko te aplikacije ne možeš prebaciti podatke(mora da se resetuje pa ponovo podešava od početka), nego u toku početnog podešavanja imaš opciju da prebaciš pomoću tog programa na androidu...

Jel vam se desava da vam stalno u Notifications stoji necija poruka sa vibera, a koja ste procitali, i ne moze da se izbrise iz notifikacija? 6s+ je u pitanju i verzija softvera 9.3.5

Ni sa swipe?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam da li je neko pitao: ali da li je neko probao kod domaceg operatera da podnese zahtev za otkljucavanje uredjaja (sim free) i kakav je odgovor dobio? U januaru mi istice ugovorna obaveza, a sledece nedelje idem na letovanje pa bih eventualno uzeo drugu karticu u zemlji u koju idem, ali obzirom da je telefon zakljucan na MTS-u nista od toga... Hvala unapred

Mislim da moraju da ti otkljucaju telefon ako im trazis kada istekne ugovor jer si ga otplatio i onda je zvanicno tvoj

Pisali su vec mnogi o tome. Ako imas vezu ili dostavis valjane razloge, desava se da ga otkljucaju i pre isteka ugovora, ako ne onda su posle isteka ugovora obavezni, samo treba da podneses zahtev. Naravno ugovor mora biti na tvoje ime.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Znaci bilo je situacija kad su i pre isteka ugovora nekom izasli u susret. To je kul znati. Hvala decaci na odgovoru. Pozdrav

Da li bih mogao da dobijem jedan iskren opis iphone 6, interesuju me sledece osbine,
kakva je cujnost u slusalici, jacina zvona, da li je problem to sto je zvucnik sa donje strane pa dodje do zagusenja tona zvona, kakva je vidljivost na otvorenom, koliko drzi bateriju, kako se ta baterija ponasa pri surfovanju neto-om, negde sam procitao komentar da se treba voditi racuna u kom se dzepu drzi tj da se blago savija na polovini, kakva mu je saradnja sa PC-om i sa Androidima. Mozete li da iznesete sa Vase strane koje su mu vrline a koje mane? Nikada do sada nisam imao kontakta generalno sa iphon-om, cena bi mu bila oko 380e za 16GB, da li smatrate da iphon 6 16GB vredi tih novaca ili pak postoji nesto bolje za iste, kakvo je Vase vidjenje, mislim na vas koji koristite isti a i ostale poznavaoce ove problematike?

Da li ima ljubaznih korisnika da mi daju odgovor na ova pomenuta pitanja jer sam u skripcu sa vremenom?

Jacina zvona sasvim dobra, vidljivost na suncu takodje, baterija ce da izgura dan sta god radio, malo je preterano to oko savijanja, prve serije su imale problem i to samo 6+ modeli.380e polovan 6, mislim da je to suluda cena, eno ih po 400 6s.

Za 380e 16GB nov, ne polovan, da li je za 400e 6S polovan? Posto je cena prilicno slicna izmedju S6 i iphone 6, da li je bolji izbor S6 u odnosu na iphone 6, zato sto ima vise rama da ne napravim gresku?, ako je iphone 6S slicne cene verovatno bih isao na njega, moje neko razmisljanje, kakvo je tvoje? Ne znam da li bih bacio pare za i-6 u odnosu na Samsung S6, zbog razlike u ceni jer ako je i-6S daleko sa cenom u tom slucaju bi izbor isao izmedju i-6 i S6.

Ovde se po obicaju posvadjamo oko misljenja, svako ima svoje za i protiv..Oni su hardverski veoma slicni iako ip6 ima "samo" 1gb rama a S6 3 i oba rade odlicno..Bolja je kamera na s6 ali je losija baterija, ip6 imati duzu podrsku ako ti je to bitno.Ja recimo ne bi uzeo ni jedan, ima na oglasima 6s starih par meseci za 400e sto je svakako bolja kupovina nego ta dva.

Poslednja izmena:
Kakav je multitasking kod ip-6 u odnosu na S6, sto se tice igrica one se ne koriste, tu mi je nekako vaganje, izvini koja je cena novog 6S, mislim kolika bi bila razlika?

Bolji je multitasking kod ip6, Samsung je poznat da ima probleme sa tim.Drug je juce kupio 6s sa mts-a za 480e vakum.

Ako se zanemari kamera na S6 koja je za nijansu slabija, izbor bi bio ip-6 tj sve ostalo je na strani ip-6, da li je tako, mislim znam sta je Android ali ne sta je iOS?

Da li je IP6 iz mts-a zaključan na tu mrežu. Drugarica je dobila od brata IP6, on je u mts-u u paketu kupio, a ona ima Telenor broj (izrezana na nano kartica) i neće da joj aktivira kada ga u ubaci u telefon.

Zakljucan je

Cak i ako ga dekodira, ima sanse da se zakljuca ponovo.

Dekodiranje sa mtsa, vipa i telenora kreće se oko 100-120e. Postoji mogućnost da se ponovo kodira, mada može bez problema da funkcioniše ukoliko se update odradi putem Wifia, a ako se radi restore preko PC-a velika je verovatnoća da se ponovo kodira.

Male su sanse i preko PC da se zakljuca... 1/100 moze se desiti ali jako tesko...

Nelogicno je da platis preko paketa i onda trazis da ga otkljucas a on ima sansu da se ponovo zakljuca. Sa toliko muljanja, pametnije je te dodatne pare iskoristiti za sim free ii iPhone sa vase mreze.

Dekodiranje sa mtsa, vipa i telenora kreće se oko 100-120e. Postoji mogućnost da se ponovo kodira, mada može bez problema da funkcioniše ukoliko se update odradi putem Wifia, a ako se radi restore preko PC-a velika je verovatnoća da se ponovo kodira.

Vip je sim free...

Vredi li sada uzimati ip6? Imam ponudu za male pare da ga uzmem ali se dvoumim. Navikao sam na android

Beyond Genius Lies Insanity

Uzimaj...

Nazad
Vrh Dno