Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

8.875% za New York, 10% za California-u npr. Trazi Sales tax + ime drzave pa ces saznati.

Nisam ja pisao tekst, niti se opterecujem niti me zanima.
Ja mislim da u Kini to nije pravi pre-order vec samo broj zainteresovanih ljudi, sto ne znaci i broj prodatih telefona.

Nisam ja pisao tekst, niti se opterecujem niti me zanima.
Ja mislim da u Kini to nije pravi pre-order vec samo broj zainteresovanih ljudi, sto ne znaci i broj prodatih telefona.

Sistem rezervacije u Kini je uveden cini mi se od iPhone 5 launch-a zbog nereda koji su se desavali na ulicama tokom launch-a 4 i 4S-a.

http://thenextweb.com/apple/2012/01...-system-to-stop-iphone-scalpers-in-hong-kong/

http://fortune.com/2014/10/13/iphone-6-blowout-chinese-pre-orders-put-at-20-million-plus/

Poslednja izmena:
Paaaa sve lepo piše šta i kada u tekstu... samo treba da se pročita :)

Mislim da apsolutno nikakvih razloga nemas da budes toliko bezobrazan i da se na taj nacin obracas.

Edit: Ja sam tekst procitao ali nije mi jasno zasto ti reagujes kao da sam tebe licno uvredio, ili kao da sam postavio link da nekoga iznerviram ili bilo sta slicno tome.

Poslednja izmena:
Mislim da apsolutno nikakvih razloga nemas da budes toliko bezobrazan i da se na taj nacin obracas.

Ne vidim sta je lose u tome sto sam okacio par edukativnih linkova? Iscitas ih pa ce ti biti jasno da ne moras svaki click bait da copy-paste-ujes. Bitnije je valjda razumeti sustinu.

Poslednja izmena:
@webster: ne znam dal se sećaš da je prošle godine neko na forumu okačio istu ovakvu vest za 5S i kao "eto, ne prodaje se uopšte" i da smo isto ovako objašnjavali...
ovi kvazinovinari iz raznih arena bi mogli već da nauče kako funkcioniše sistem prodaje u Kini...

interesantno, ti si prvi koji je izneo taj podatak...

Definitivno sto dalje od ove teme i podforuma, pojedini ljudi kao da su na teskim drogama.

@webster: ne znam dal se sećaš da je prošle godine neko na forumu okačio istu ovakvu vest za 5S i kao "eto, ne prodaje se uopšte" i da smo isto ovako objašnjavali...
ovi kvazinovinari iz raznih arena bi mogli već da nauče kako funkcioniše sistem prodaje u Kini...

Upravo tako, ako se ne varam ti ili ja smo kacili link koji je objasnio sistem rezervacija iPhone-ova u Kini. Neki izgleda ne prate na casu :D

Definitivno sto dalje od ove teme i podforuma, pojedini ljudi kao da su na teskim drogama.

Zbog cega, zbog toga sto smo ti objasnili na koji nacin funkcionise sistem rezervacija iPhone-a u Kini? tj. objasnjeno je jos prosle godine kao sto je drgonzo primetio ali eto ti valjda nisi bio prisutan tada ili te nije interesovalo.

Poslednja izmena:
Zato sto je na ovom forumu 90% ljudi koji su popili svu pamet!
Ljudi koji ce sve da te nauce i da ti objasne!
Ljudi koji bolje od tebe znaju sta si ti rekao i sta si zeleo da kazes!
Ljudi koji jedva cekaju da napadnu i da uvrede!

Pa moras isto tako i ti, jer drugacije ne moze, ili da se povuces, pa se eto ja povlacim.

mene bi mnogo boleo....za forum i izmisljena imena..zasto da ne ucestvujes? Istine radi Iphone otkida kako se prodaje.

Sada sam ga drndao jedno 20min kod ortaka. Ip6. U ruci nista posebno,cak bih rekao da je htc m7 bolji.. Ali displej je stvarno bruka. Svaka im cast

iPhone 6 / iPhone 6 Plus

Koristim 6 Plus desetak dana
Na velicinu sam se navikao i ako svi koji vide telefon kazu da je preveliki
Sa jednom rukom mogu lagano da sve pohvatam
Zamerka je na jos uvek svezem iOS-u jer postoje neki bagovi na samom iOSu i na nekim aplikacijama koje jos uvek nisu adaptirane za 6+
Baterija je super sa obzirom da mi 5S nije izdrzao ceo dan sa mojim koriscenjem (puno price,3Ga i poruka) ovaj 6+ mi izdrzi ceo dan lagano,zavrsi na nekih 20-25% na kraju dana
Ono sto bi voleo da ubace jeste brze iskljucivanje 3G-a kao sto se ukljucuje i iskljucuje WiFi povlacenjem menija sa dna ekrana
Izrada telefona 10+

Poslednja izmena:
Koristim 6 Plus desetak dana
Na velicinu sam se navikao i ako svi koji vide telefon kazu da je preveliki
Sa jednom rukom mogu lagano da sve pohvatam
Zamerka je na jos uvek svezem iOS-u jer postoje neki bagovi na samom iOSu i na nekim aplikacijama koje jos uvek nisu adaptirane za 6+
Baterija je super sa obzirom da mi 5S nije izdrzao ceo dan sa mojim koriscenjem (puno price,3Ga i poruka) ovaj 6+ mi izdrzi ceo dan lagano,zavrsi na nekih 20-25% na kraju dana
Ono sto bi voleo da ubace jeste brze iskljucivanje 3G-a kao sto se ukljucuje i iskljucuje WiFi povlacenjem menija sa dna ekrana
Izrada telefona 10+

Kako ceo dan i ostane 25%? Meni na 6-ici na 24h ostane 50%...do duše koristim stalno upaljen data i wifi,ekran na 40%...

mala digresija oko safirnog stakla.... http://news.yahoo.com/newly-uncovered-internal-documents-show-hard-apple-173004923.html

Razlog zbog koga nemamo safir na telefonu :)

Detaljno sam procitao tekst. Sve je jasno. Apple ekipa dobro placa, ali je i surova ako ih pokusas zavrnuti.

Prisjetite se koliko se jadni HTC namucio sa One M7 jer su ih kooperanti zavrnuli posto nisu na vrijeme dostavili komponente.

To se kod Apple-a ne smije desiti.

Poslednja izmena:
Izgleda da su u ovom slučaju malo precenili proizvođača...definitivno loš potez,koji ih ne košta previše ali baca im mrlju na kredibilitet.

Kontam da su imali vrhunski koncept safirnog stakla i da je sigurno zato zagrizao Apple. Problem je ocito nastao tokom (slabo organizovane) proizvodnje.

GSM Arena :S: dovoljno je reći da im je u kategoriji user interface "pobedio" touchwiz, ne bih dalje da komentarišem...

bile su neke procene pre par dana da su prodali oko 20 miliona do tog trenutka...

Lanci prodavnica u USA obavljaju zadnje pripreme za početak Apple Pay koji počinje sa radom za par dana:
http://9to5mac.com/2014/10/13/mcdonalds-apple-pay-training/

nevezano za temu, ali kakva krađa dizajna:
068918f9b4df611b66d8a241b82df0d1.jpg

http://www.benchmark.rs/vesti/pogledajte_kako_izgleda_lenovo_sisley_telefon-51923

još jedan 6/6 plus review:
[YOUTUBE]1YMnP01Zuls[/YOUTUBE]
Lenovo je to bolje uradio koliko vidim. Što je inače do sada bila Apple praksa, uzmu tuđe i ispoliraju.

cim izadje 3g on/off baterija ce mi trajati duplo vise nego sad.Na 5s sa edgde sam gurao 2 dana,a sad na 6 dan ipo sa 3g koji je kod mene katastrofalan...

ja sam palio 3g samo kad sam bio van kuce i kao storekoh sa 5s 2 dana...verujem da ce sa 6 lagano 2.5 izdrzati...

Meni je brat uzeo 5s prije nekoliko mjeseci ( ****** umesto da ceka nesto novije ) i sa tim istim 3g - om je gurao po 6 sati( bez SoT-a ). Kako si ti uspio 2 dana svaka ti dala :)

Vrh Dno