Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Kakva bre erika.. :)

[YOUTUBE]ko9e0pYW8Ig[/YOUTUBE]

Mozda tripujem ali ovo kao da je klon IP6+. Deluje kao da secka/laguje.

A sam YT kanal je otvoren pre par nedelja, ima 100 pregleda ukupno i 0 pretplatai jos je autor napisao i like note 4, aj da je neki poznatiji kanal ali na osnovu svega ovoga ne bih ja bas ovo kapirao ozbiljno.

Da je klon furao bi android aplikacije, sto ocigledno nisu.

Ma kakav klon pa vidite li UI, svasta.

Edit: Video nije njegov!

Poslednja izmena:
Zasto na USA apple sajtu kad se izabere ip6 nema da se izabere opcija sim free vec samo T mobile bez ugovorne obaveze ?

Usporedjivao sam malo zracenje i iznenadio se koliko visoko zracenje ima iPhone :trust:

iPhone 6
SAR US 1.18 W/kg (head) 1.18 W/kg (body)
SAR EU 0.98 W/kg (head) 0.97 W/kg (body)

HTC One M7
SAR US 0.66 W/kg (head) 0.40 W/kg (body)
SAR EU 0.86 W/kg (head) 0.36 W/kg (body)

On je uvek u tome bio sampion. On ,motorola i jos jedan proizvodjac ali ne mogu se setim koji :)

Srecno moderatori danas :)

iPhone 6 vs Nokia 1020: Better imaging all around from Apple

image3_s.png

image14_s.png

II deo

IP6 vs Z3 vs S5 (DXOmark)

image15.jpg

image19s.png

Poslednja izmena:
Srecno danas Gizmo, ja se odjavljujem jer imam posla a i mrzi me polemisem, ako se ne obrisu komentari taman da se ismejem sutra :)

Poslednja izmena:
Nema sta da se komentarise...placena reklama...proslogodisnji 8 MPx senzor..kako da ne :d

Megapixeli su tu najmanje bitni...al sto imaju manji senzor

Verovatno zato što je mnogo čudno osvetljen telefon.

Ivice su bi nekako bas cudne, i staklo kao da je previse glossy, ne samo na osnovu te slike. Bas ne mogu da prihvatim ovaj dizajn nakon fenomenalnog 5s.

Meni je bas bombonica telefon.

Isto radi i Apple kao i Samsung. Izbace zaobljene telefone pa ih vremenom pretvaraju u sve ostrije i kockastije, onda se opet vrate na zaobljeno i tako u krug menjaju. :)

Sto znaci da ce pravi naslednik 5s-a po dizajnu biti tamo neki iPhone 8. :D Ovaj nasledjuje dizajn 3G/s-a.

Kladim se da uzivo 6 izgleda bar duplo bolje, na slikama i nije nesto. Za 6+ nisam siguran zbog dimenzija.

Izgleda dosta bolje 6ica uzivo nego na slikama.
6+ je jednostavno prevelik (inace postpuno istog izgleda)

Vrh Dno