Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Ko sto rekoh,dok ne uzmes od nazad da gledas, 6 je odlican ;)

I nazad je ok, malo sa "linijama" us.ali :)
Zaobljene ivice su ok, zgodniji za koriscenje tj drzanje, kamera smeta ukoliko se ne koristi case, pri stavljanju telefona na ravnu povrsinu (sto)

iP6 je fenomenalan na dodir, baš se oseća premijum uređaj u šaci, oble ivice doprinose tom osećaju tananosti. Čak i sa ovom zaštitnom oblogom deluje tanko. Meni je prevelik za šaku ali ekran, dodir i materijal, tečnost aplikacija ne ostavlja nikog ravnodušnim. A koristim iP5 već skoro 2 godine :)

2014-10-08 14.04.38.jpg

Poslednja izmena:
Znaci oseca se razlika u "fluidnosti" app u odnosu na iP5? Pitam zato sto sam i ja u istoj situaciji iP5 -> iP6

Što, pa vidiš da ga je iPhone 6 Plus dobio :d

Hahaha, sad sam i ja hteo da mu to predlozim :D Em ce ustedeti pare, em ce dobiti najbolju kameru na svetu :D

Voleo neko iPhone ili ne mora se priznati da su odradili odlican posao sto se kamere tice sa 6/6+. Meni se ne svidja sto i dalje tu nema nikakvih podesavanja vec samo startuj kameru i slikaj.
Iz tih malih senzora je izvucen maksimum maksimuma pa i vise od toga.

Kolicina detalja je za 8mpx vise nego odlicna. Veoma malo suma, dosta realne boje. Nocne slike su takodje dosta dobre.

Poslednja izmena:
iPhone 6 / iPhone 6 Plus

image.jpg

Poslednja izmena:
Ma dobra su oba, IPhone+ takodje lepo lezi u ruci, mozda malo nezgodan za one koji su navikli u dzepu da nose mob. :d

Baš me interesuje koji će operater da ga prvu uvrsti,VIP ili MTS.....

Poslednja izmena:
GSM Arena :S: dovoljno je reći da im je u kategoriji user interface "pobedio" touchwiz, ne bih dalje da komentarišem...

Jel ima negde brojka za Ameriku?
bile su neke procene pre par dana da su prodali oko 20 miliona do tog trenutka...

Lanci prodavnica u USA obavljaju zadnje pripreme za početak Apple Pay koji počinje sa radom za par dana:
http://9to5mac.com/2014/10/13/mcdonalds-apple-pay-training/

nevezano za temu, ali kakva krađa dizajna:
068918f9b4df611b66d8a241b82df0d1.jpg

http://www.benchmark.rs/vesti/pogledajte_kako_izgleda_lenovo_sisley_telefon-51923

još jedan 6/6 plus review:
[YOUTUBE]1YMnP01Zuls[/YOUTUBE]

GSM Arena :S: dovoljno je reći da im je u kategoriji user interface "pobedio" touchwiz, ne bih dalje da komentarišem...

Kakve sad veze ima koja je arena? Vidis li slike? Valjda mozes sam da uporedis kolicinu detalja, boje, ostrinu...
Mogu ja sad da napisem ovako nesto za bilo koji sajt koji je napisao da 6/6+ imaju NAJBOLJE kamere na smart telefonu ikada! Sto je DALEKO od istine.

Moje vidjenje iP6 iOS 8.0.2 vs iP5S iOS 7.1.2 JB:

iP6 bolje:
Baterija na 6-ici bolja 15-20%, wifi hvata dalje 5-10m, 3G signal vidljivo bolji, kamera za nijansu bolja, brza, touch senzor za nijansu brzi (verovatno do iOS-a), zvuk na zvucniku mi deluje glasnije.

iP6 losije:
Ergonomija, nikako da se naviknem na velicinu (malo mi i smeta) materijal jako klizav, trazi da ga ubacim u neki case, zvuk fizickih tastera je bzvz, nekako supalj.

Ovo su moja subjektivna zapazanja.

Da li neko zna da li su cene telefona u US Apple store-u, cene sa porezom ili bez poreza?

Cesto moras platiti porez, zavisno od drzave gdje kupujes.

Tnx. Znaci ova cena na online store-u pa onda zavisi gde ga isporucuju koliko se jis placa porez? A koji je neki otprilike % za porez?

Nazad
Vrh Dno