- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,365
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Можда јесам оћоравео, али ми чуло додира и даље функционише како треба. Дефинитивно је телефон био потпуно исправан кад сам га купио. Да сам први коме се ово десило, па и да помислим да је можда баш мени запао фелеричан, али пошто се зна да је десетине људи имало проблем, онда је већа вероватноћа да је стигао исправан, али се временом искривио.
Оно што не могу да проценим је време кад се ово догодило. Чим ми је стигао, убачен је у футролу, бампер или како већ то зовемо, и од тада сам га само понекад вадио, чисто кад неко баш запне да види како изгледа. У џепу ми никад није стајао док седим. Док шетам понекад, ал како је сад било врло хладно последњих недеља, готово увек је био или у торбици или у џепу од капута. Десило ми се пар пута да седнем у ауто с телфоном у џепу, али сам га врло брзо вадио из џепа. Баш бедак.
Мало сам читао по интернету и видим да су поједини имали проблем са заменом. За који дан се враћам у Италију, па ћу отићи до Apple store и пробати да га заменим. Претпостављам да код нас још увек немам где да га однесем све и да хоћу?!
Nemoj da ga nosis kod nasih, vrati ga tamo odakle si ga i uzeo. Ako budu pravili probleme, uvek mozes da kazes da ces da okacis fotke na net i da pravis haos