Nema veze icloud sa aplikacijama osim ako neće da bekapuje aplikacije na icloud...može sve bez problema da koristi.Ja ne koristim u opšte ic,isključen je na telefonu i tabletu.
Sve normalne kombinacije su zauzete kod Google-a. Nadam se da će kod Apple-a biti bolje.
Sto i nije pametno ;-) icloud je izvrsna stvar ;-)
Eto, kad sam novajlija
Kod androida uvek mora i mail i pass![]()
Eto, kad sam novajlija
Kod androida uvek mora i mail i pass![]()
Totalno ste noobare svi
Apple ID nalog je isto sto i iCloud nalog. Ulogujes se za sve sto treba (iCloud, Appstore, Facetime itd) sa apple ID nalogom, a ako zelis @icloud.com mail samo ukljucis mail u iCloud podesavanjima.
Makar citaj sta sam pisao ;-) isto sam mu rekao osim sto nisi skapirao da ne moze da reg na icloud jer je prekoracen broj registrovanih free accounta
To sam pisao za osobu kojoa je uzela 5s.
Takojde sam napisao kako kreira @icloud nalog ;-) samo ponavljas ...
@mick neuspesno je pokusavan da se hakuje i nije probijen ;-)
Lepo ti je napisao KurtK - kad napraviš Apple ID, taj Apple ID je ujedno i tvoj iCloud account (ulogovaćeš se istim mejlom i passwordom). Znači ne praviš ih posebno, već jedno obuhvata drugo.Da li sam bio u pravu? Prvo napravim iCloud nalog pa tek onda idem u AppStore, počnem download i kreiram AppleID?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari