Pazi, ja sam koristio G2, i znao sam da moram polako da ga se otarasavam jer izlazi iz garancije, vidim lepa ponuda za 5s u MTS-u, i uzmem. Nikad pre toga nisam imao iphone. Prvih par dana sam mislio, ne vredi, moram da ga prodam, premalo je ovo, ne mogu da se naviknem, ali posle par dana lepo sam se navikao, posle 5,6 dana sam kucao bez greske, sve mi je bilo ok, sve mi je i danas ok, jedino sto bih voleo veci ekran zbog slika, jer volim da skljockam cesto.. Ali kazem, ima prednosti sto je mali, ali sa druge strane ima i mana. Definitvno sam se uverio da baterija nije katastrofa, za moje uslove koriscenja, kao sto sam citao..
Sve u svemu, ima prednosti ios, ima i android, svidja mi se ios, ali bih sutra mogao da se vratim na android. U sustini, samo mi jedna stvar smeta kod iosa, slusam muziku dosta na slusalice, pogotovu kad treniram, i kad hocu jednu novu pesmu ja moram da ga kacim na itunes. Ta me stvar izludjuje toliko da bih se rado vratio na android, ali sa druge strane ima i prednosti ios, samo je pitanje kome sta odgovara. Pusti ti fanboy-eve koji pricaju bolji ovaj ili onaj..