Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

Pa dobro, 5s i SE su isti su po izgledu 😀

Hardverski je SE naravno jaci
To to 🙂

Imam drugara koji menja telefone, flegsipe uglavnom, svakih par meseci, nema šta nije koristio, sad je 6 meseci na SE i ne pada mu napamet da menja, to dosta govori.

Poslednja izmena:
Jedino sitnica, sto na SE nije ispolirana ivica 😀 tu je bolji 5s 😛

Mislio je na izgled, naravno. A, ako moraš da uzmeš u isto vreme i jedan i drugi da bi video razliku, znači da nije baš daleko bolji 😉 :d

Mozda se nismo razumeli, kad uzmes da vidis kako radi jedan i drugi vidis da je velika razlika.

kurtk...nisam primetio tu sitnicu, nemam ih ja ali imaju neki moji drugovi. bas cu da pogledam danas

Poslednja izmena:
iPhone 5S | 5C - zvanicna tema

Da li možda neko menjao staklo na 5s, preporuka Beograd centar ?

IMG_2469.JPG

IMG_2470.JPG

Poslednja izmena:
4S je najbolji u smislu materijala - finiš od stakla. 5S/SE je korak unazad u tom smislu. Na 4S nema oštećenja kakva se viđaju na 5S - ulubljenja, nagnječenja, otpali parčići kućišta... Šteta što nisu zadržali finiš kakav ima 4S, kad su već zadržali ceo dizajn.

4s mozda i najlepsi smartphone ikada napravljen.

Sent from my iPad using Tapatalk

meni je 5s lepsi. mozda i najlepsi smartphone

Po meni s konja na magarca i jos da doplatis, ali obzirom da je ovo apple tema svi ce ti reci da je to exta...jer ios.

Po meni zavisi sta ti trazis od telefona, tj prvo i prvo jel ti ok ios, jer opet i ios i android imaju svojih prednosti i mana, samo je pitanje kome sta odgovara..
Ja sam presao sa G2 na 5s, drugarica je u istom nekom periodu kupila nov G3, po meni prednost G3 je rezolucija ekrana i velicina, ali osvetljenje je itekako na strani 5s-a. I taj mali ekran na 5s-u koliko ima prednosti, toliko ima i mana.. prednost je sto je dosta lako baratati njime, i odmori ti se ruka, ali opet ponekad dobijes zelju za vecim ekranom..
Baterija je definitivno na strani 5s-a. Ono je na G3 po meni prilicno lose. U istim uslovima smo testirali, ljusti G3 dosta brze..
Sto se tice brzine i kamere tu su negde, ja ne vidim neke razlike.
Sve zavisi sta ti trazis i ocekujes od telefona, prvo treba da krenes od velicine i sistema, jer su to glavne razlike ovih telefona.

Eto,ceo zivot imam te telefone sa vecin ekranima. G3 radi odlicno , ali 2 godine i malo me smorio. Isao sam da gledam taj 5s i nekako jako je mali,nezgodno mi da baratam😀 Ali kad je izneo 6cu mislim da je to pravi za mene 😀
Telefon koristim za komunikaciju i posao igrice i tako to ne praktikujem

Pazi, ja sam koristio G2, i znao sam da moram polako da ga se otarasavam jer izlazi iz garancije, vidim lepa ponuda za 5s u MTS-u, i uzmem. Nikad pre toga nisam imao iphone. Prvih par dana sam mislio, ne vredi, moram da ga prodam, premalo je ovo, ne mogu da se naviknem, ali posle par dana lepo sam se navikao, posle 5,6 dana sam kucao bez greske, sve mi je bilo ok, sve mi je i danas ok, jedino sto bih voleo veci ekran zbog slika, jer volim da skljockam cesto.. Ali kazem, ima prednosti sto je mali, ali sa druge strane ima i mana. Definitvno sam se uverio da baterija nije katastrofa, za moje uslove koriscenja, kao sto sam citao..
Sve u svemu, ima prednosti ios, ima i android, svidja mi se ios, ali bih sutra mogao da se vratim na android. U sustini, samo mi jedna stvar smeta kod iosa, slusam muziku dosta na slusalice, pogotovu kad treniram, i kad hocu jednu novu pesmu ja moram da ga kacim na itunes. Ta me stvar izludjuje toliko da bih se rado vratio na android, ali sa druge strane ima i prednosti ios, samo je pitanje kome sta odgovara. Pusti ti fanboy-eve koji pricaju bolji ovaj ili onaj..

Evo malo sam potrazio po netu da li se isplati kupiti iphone 5s u 2017 godini. Nadjoh jedan komentar gde osoba kaze da ce, valjda u septembru, apple odbaciti i 5s.
Dakle nece vise biti podrzan. I ja se razmisljam da uzmem ovaj telefon ali se premisljam.. Novi sa garancijom od operatera su oko 240e a to je ipak previse za telefon toliko star...
Kakve mane ima ovaj telefon ? Jel imaju neke lose serije, felericne ?

Nema mana... i to je ok cena, dosta je pala cena svih iphone, jer je sve više i više... Pre 2 ipo godine 5s je bio 500 evra

Nije istina, odbacice 5 i 5c, 5s ce i dalje biti podrzan.Samo nemojte opet rasprava ios vs android.

Nisam nikakva baba vanga, ali razmisljam ako ios 10 radi na petici obicnoj dobro, zasto ne bi ios 11 radio na 5s-u, ipak je to 64 bitni sistem. Ali videcemo.

Imam ja jedno pitanje za korisnike 5s-a. Kako vam se cini ios 10, tacnije 10.2.1 u odnosu na devetku? Konkretno mislim na performanse i bateriju? Ja sam i dalje na 9.3.5 pa razmisljam sta da radim..

Meni je trajalo ok, ujutru skinem sa punjača uveče stavim i to je to

Sent from my iPhone using Tapatalk

A kako ti traje u odnosu na 9tku, nisi mi mnogo pomogao time sto kazes traje ti od ujutru do uvece..

Au sad se pravo da ti kažem ne sećam, jer sam oko nedelju dana već na 7+ a i ovamo sam redovno update kako koji izadje

Nije istina, odbacice 5 i 5c, 5s ce i dalje biti podrzan.Samo nemojte opet rasprava ios vs android.

Ma nema rasprave 🙂.. Hvala na informaciji. Gledam dal uzeti ovaj telefon sad ili cekati godinu pa uzeti SE.. Koliko moze da padne cena SE modelu za godinu dana?

Nema mana... i to je ok cena, dosta je pala cena svih iphone, jer je sve više i više... Pre 2 ipo godine 5s je bio 500 evra

500 :O.. Wow to je dosta.. Koliko brzo iphonu pada cena ? I do koje cene 5s moze da ode (mislim na neku najznizu) ?

Sad se prodaje za 200-180 polovan, mada meni je lik nudio 160€ Al mi nije presa, cena novog telefona zavisi od prodavca i naravno šta će u medjuvremenu izadji i koje će biti uporedne perfomanse, tako da može da pada a može i da zakuca negde i da ne miče

Sad se prodaje za 200-180 polovan, mada meni je lik nudio 160€ Al mi nije presa, cena novog telefona zavisi od prodavca i naravno šta će u medjuvremenu izadji i koje će biti uporedne perfomanse, tako da može da pada a može i da zakuca negde i da ne miče

Da ali ti od 180-200e su bez garancije.. Novi sa garancijom operatera su oko 240e..

Bolje da pecas neki SE, malo je trziste za njega pa ljudi znaju dosta da spuste cenu samo da bi ga prodali. Danas sam video, nov SE, iz mtsa (ne znam da li je sim frre), 300e, jos ako mu cenu malo ubijes, to je to[emoji2]

Sa G3 na 5s uz doplatu od 50e ni u ludilu.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bolje da pecas neki SE, malo je trziste za njega pa ljudi znaju dosta da spuste cenu samo da bi ga prodali. Danas sam video, nov SE, iz mtsa (ne znam da li je sim frre), 300e, jos ako mu cenu malo ubijes, to je to[emoji2]

Nisu sim free u mts-u

5s je najbolji drugi telefon 🙂
I sa njegovim zvukom može da se meri malo koji telefon 😉
Odličan je mali, zgodan za nosanje...
Koristim ga kao rekorder zvuka sa njegovim i dodatnim mikrofonima 😛
Pogledajte 32bita 96000khz
WAW file koji dozvoljava postprodukciju

File_000_zpshm7aqszy.png

iOS novi radi odlično i baterija nije tako loša ako pazite na osvetljenje...
Zvuk u sluškama razbija 🙂
Surf mu ništa sporiji nije od SE, čak je brži nekad u učitavanju pojedinih sajtova.
Mali je ekran i dosta teško kucam...ali privikoh se malo.
Dosta je stamen, težak i lepo uradjen.
Kao drugi fon se isplati uzeti sad, kao prvi ne.

Pa tako mogu da dodam jos 100e i uzmem S7 sa garancijom.. pa onda jos 100 za drugi iPhone.. 🙂 gde je kraj 🙂
A otkljucavaju li mts ako se trazi zahtev ili mora da istekne ugovor ?

Nazad
Vrh Dno