Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

primetio sam jos kad sam izvukao 5s iz kutije da mu power i volume dugmici imaju malo lufta da na kazem prazan hod ali naravno sve normalno radi da li treba da brinem?

Pozdrav,imam za sad lg g3 u planu mi je kupovina 5s. NikD nisam koristio ios tako da kakvi su vasi utisci? Neki kazu da uzmem obicnu 6 neki 5s pa ono

5s i 6 su slicni, jedino sto je 6-ica veca. ako mozes i hoces bas iOS, probaj da ides na 6s.

+1, za 6s

u odnosu na 5s/6, poprilicno brzi cpu, 2gb ram, 12/5MP camera, 3d touch.

Poslednja izmena:
Ako hoces manji ekran, predji na SE. U suprotnom, nemoj ici na 5s i 6, samo 6s

A sto da ne ide na 5s/6?
Ja imam 5s i SE i mogu da vam kazem da oba rade savrseno, jedina razlika izmedju 5s i SE se vidi prilikom ucitavanja vecih igrica, u necemu drugom razlike su u mili sekundama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, 5s radi jako brzo na iOS10. Jedina mana baterija koja bi mogla biti bolja.

Sve je tacno,5s radi odlicno ali ako covek ne menja cesto telefone i ako mu je 6s skup svakako je mnogo bolja varijanta SE.Vidjao sam ih po par meseci stare za 300e.

Poslednja izmena:
Sve je tacno,5s radi odlicno ali ako covek ne menja cesto telefone i ako mu je 6s skup svakako je mnogo bolja varijanta SE.Vidjao sam ih po par meseci stare za 300e.

Mozda 16GB i sa MTS-a (sto vecini ne odgovara, pogotovo sto je 16GB stvarno bas malo za SE) - ali simfree 64GB nema sanse ispod 400 naci.

Ja sam imao slicnu dilemu SE ili 5S, i na kraju 5s 32GB, duplo jeftinije. Kako brzo radi, nisam se pokajao.

Poslednja izmena:
Ja sam mu rekao da ide na SE umesto na 5s samo zbog baterije. Imao sam i ja 5s i nemam apsolutno nikakve zamerke na to kako radi, jedino baterija.

Ako se uradi factory reset, i telefon se vrati na osnovnu verziju iosa, da li ce apdejt odmah skinuti najnoviju verziju (desetku), ili ce ici postepeno?

ako se uradi factory reset ostaje ti isti iOS, ako radis restore preko iTunesa onda skida poslednji iOS.

Hvala puno na brzim odgovorima. Razmislicu jos. Mozda se i zalecem. Imam ovaj g3 vec godinu i nesto i radi kao zver,ali iphone ima taj dizajn ****m li ga :D

Meni se na 5S-u cuje u gornjem delu kao da nesto zvecka unutra, tipa kad se lupka po gornjem delu, kao da nesto zvekece unutra, kao da se neki deo otkacio pa se unutra drmusa. Na G1 mi se to isto culo, neki ljudi su mi rekli da nije to nista, koristio sam ga tako bez problema..

To zvecka skoro skod svih 5s modela..Nekada je dugme za zakljucavanje..Stavi prst na njega pa zatresi telefon i slusaj da li ce se cuti ponovo..

To sam i ja probao, jer znam da zvecka dugme za zakljucavanje svima, ali opet zvekece nesto u gornjem delu..

Kamera. To je normalna stvar. Ali nemoj nonstop da zveckaš...

Ma ne zveckam nikad namerno, ponekad kad ga spustim na sto npr, cuje se, normalno ga spustam naravno ali nekad se cuje kad se spusti pod "lepim" uglom.

Jedno pitanje, posle update na 10 iphone javlja da unable to complete touch id setup . vidim na forumima da se taj problem javlja n 5s kod prelaska na noviji ios. Ima li neko iskustva ili zna kako da se ovo resi. Hvala

Meni se tako nesto nikada nije desilo

Ja imam problem sa notifikacijama, ne mogu da ih vratim kad mi iskoce i mnogo me nervira ponekad

Nazad
Vrh Dno