Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

Mislim da nije do iosa- ali probaj vrati na ios 9.3.5

Ja uzeo jutros 5s videcemo kakva je promena sa G2 u telenoru je trenutno odlicna cena ako neko zeli.

Ja imam G2, i nikako da se naviknem na 4'' ekran 😀

Jutros bas gledao, za tarifu od 1350 din telefon je cini mi se 49k.. Sta je tu odlicno?
Ja sam presao sa G2 i navikao sam se u potpunosti..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако имате двоклик, штапиће за уши, благо овлажити и очистити добро ивице тача, прорадиће. *** лош дизајн дугмета их је и натјерао да га избаце као физичког из 7мице

Bilo koji alkohol veceg procenta. Pritisnes dugme i blago pravis krugove po coskovima. Probao sam vec na 2 primerka i oba su radila normalno nakon intervencije.
Samo kap stavis na stapic, nemoj da ga natapas.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Znam, ali previse ja vodim racuna o telefonu da ne znam da li bih smeo da se usudim da uradim tu intervenciju, a bas zato me i cudi ako je usla prljavstina, kako?!

Skuplja se prljavstina oko prstena, ne mozes to izbeci.
Samo navlazi malo stapic i protrljaj oko prstena (drzi pritisnuto dugme) par desetina sekundi. Ugasi telefon naravno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ajde ne paranoisite. Svaki telefon sam cistio alkoholom o to ceo. Muski natopim vatu i prebrisem ceo telefon bar jednom nedeljno. Nikad mi nista ni sa jednim telefonom nije falilo (kuc, kuc, kuc). Samo sto nikad nije bio musav i strokav. 😉

Gdje ces ceo telefon brisati alkoholom...ni jedan uredjaj to nije preporucljivo ostecuju (nagrizaju) se slojevi, skida farba itd[emoji33] Alkohol uglavnom za ciscenje stampanih ploca, elektronskih kola itd.
Pa *** nije zarazen da radis dezinfekciju. Za te namjene imas npr vlazne maramice, mikrofiber itd.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Nije iphone Shamesung da se ljusti i skida boja... Secam se fijasko ip5 se malcice gulio po coskovima (sto je posle reseno) a niko nije smeo da pomene koliko se NOte3 gulio od ZNOJA U DZEPU, S5 pa to je bilo surovo , bio sam na fruskogorskom ultra maratonu i vadim telefon iz dzepa skroz hromirani deo nestao iliti izlizao se zbog znoja :-D

gde se 5-ica nije ljustila, svaka crna je bila ko sa ratista...

Imam 2 znam sta pricam nosio sam je nez futrole...

ok, nek ti bude 🙂

Kupljen 2012 godine u septembru cim je izasao 🙂 nikad u futroli nije nosen... mozda nije aktivno koriscen vec par godina ali je prvu godinu radio kao singerica, ja ne vidim ostecenja...

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    128 KB · Pregleda: 94
  • 2.jpg
    2.jpg
    156 KB · Pregleda: 101
Gdje ces ceo telefon brisati alkoholom...ni jedan uredjaj to nije preporucljivo ostecuju (nagrizaju) se slojevi, skida farba itd[emoji33] Alkohol uglavnom za ciscenje stampanih ploca, elektronskih kola itd.
Pa *** nije zarazen da radis dezinfekciju. Za te namjene imas npr vlazne maramice, mikrofiber itd.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Pa ja ti kazem...nemam sta da krijem. Svaki sam brisao alkoholom i to najmanje jednom nedeljno i svaki je otisao posle godinu-dve na oglase u mint stanju. Ljudi nisu mogli da veruju da su toliko stari. Inace za tvoju informaciju na tacu telefona ima vise bakterija nego na wc solji. 😉

Kupljen 2012 godine u septembru cim je izasao 🙂 nikad u futroli nije nosen... mozda nije aktivno koriscen vec par godina ali je prvu godinu radio kao singerica, ja ne vidim ostecenja...

Ja nosio svoj sve vreme sa bumperom preko jedno godinu dana. I jedan dan ga ponesem bez, sagnem se da vezem pertlu i ispadne iz poluzakopcanog dzepa! Znaci popizdeo sam. Od tada ga za inat nosim bez maske, pa ako hoce da ispada, nek ispada, makar je mnogo lepsi bez maske 😀

Ovaj nije ispadao ali je nosen na treninge itd znaci izlozen svim uticajima i vrlo dobro se pokazao eto telefon bleji u kuci sa ios8.3 jedino sto mu je batt vrisnula oko 4h usage. I sa 20% svuce kao keks istu. nisu noseni u futrolama :-D

Prilozi

• IMG_1723.jpg
    IMG_1723.jpg
    313.1 KB · Pregleda: 139
  • IMG_1734.jpg
    IMG_1734.jpg
    297.5 KB · Pregleda: 140
Poslednja izmena:
Od tada ga za inat nosim bez maske, pa ako hoce da ispada, nek ispada, makar je mnogo lepsi bez maske 😀
Dobro došao u svet odraslih! 😀 Naravno da je lepši, da treba da ima sve te zaštite ličio bi na CAT telefon 🙂 Padne, izlomi se, kupiš novi (bolji, lepši) i furaš dalje 😉
Meni na Trail trci ispao 6S+ i klizao po staklu i kamenju jedno 3m i ništa 🙂 Idemo dalje

Odlicno ti je dugme ;-) to sto je bucno je normalno ;-) Nemas dvoklik koji se javljao kod nekih to je vazno ovo je sve ok razradices ga malo vremenom :-D

Kako li je tek koje nije odlicno [emoji3]
Pa sta se vodi pod dvoklikom? Ja imam dvoklik kad se pritisne, cuje se i na snimku.. Ako je to to sto ja mislim..
Sve bi to bilo ok da sam ja kupio telefon pre 5 dana kada je ovo pocelo da se pojavljuje a ne pre mesec ipo dana.. Jer je on radio normalno do pre 5 dana, probao na 2 5s-a zadnjih dana i njima nije ovako, nego kao sto je i meni bilo do pre 5 dana..

Pa 2x osetis hod krcne jednon a nisi dosao do kraja ako je tako kod tebe onda inas problem... Ja nisam primetio to bas na telefonu... Mozda i ja gresim mikenzi ti je tu doktor pa ako si iz bg vidi dogovori se sa njim...

Je*em ga..
Da se ne bih pravio pametan ja, poslacu sledece nedelje u iStyle da pogledaju, posto nisam iz BG-a.

Sredice se to [emoji3] ocisti se to...

Posalji link sa yt mikenziju na inbox i vidi sta ce reci

Nazad
Vrh Dno