Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

iPhone 5S | 5C - zvanicna tema

Prednost je i to što znaš gde kupuješ i šta kupuješ i od koga kupuješ.
Mnogo ljudi je prevareno kupovinom telefona preko oglasa. Uključen cloud, menjani delovi, već reklamirani telefoni koji stižu u vakum pakovanju.

Ukoliko postoji neki problem mi nećemo nestati kao neki tamo prodavac sa KP-a.

iStyle Service, Apple Autorizovani Servis

Pa kupis neki koji je uzet od operatera, ortak tako prodao 5s sto njegov cale uzeo, 260e, otislo odmah, svakako ima 1g garanciju od Epla, a ako se nesto nakon toga desi, cale ortaka ce da ga odnese kod operatera tj da ga preuzme.

Kapiram ja da vi ne diktirate te cene, kao I da ne mozete da date 5s dzabe, ali sam misljenja da je 350e previse za 5s, cak I ta cena od 260-270e je po nekom mom misljenju previse za model star 3 godine

Zanima me kako radi novi 10 iOS na ovom telefonu. Mogu da uradim nadogradnju na ovu verziju ali me zanima da li ima nekih problema, hvala

iPhone 5S | 5C - zvanicna tema

Ne radi, nikako najbolje bi bilo da se vratis na 7.1.2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6.1.4 ako imas ip5

Toliko smo pisali o ios10 ovde i o uredjajima, i misljenja su podeljena. ali u sustini kako radi pisano je svuda i svako je izrazio znake iznanadjenja koliko dobro radi ip5 npr...

Poslednja izmena:
Ne želim da otvaram rat ja i ne koristim ovaj telefon nego ćerka, obzirom da ona koristi ne bih da apdejtujem telefon i da bude problema. Kako vam se čini 10 da li ima značajne razlike u odnosu na 9. Ne bih da diram ništa jer sada sve radi extra.

Poslednja izmena:
Ako ti nesto znaci moja rec instaliraj i uzivaj ;)

... Al ja bih ti svakako preporucio da sacekas sledeci apdejt jer ima par bagova koji su sitni ali dovoljni da iznerviraju. Krajnje je individualno i uvek neko ima neki drugi, sto mozes primetiti u temi o 10ci

Ukoliki ti sve radi kako treba na ios 9 ne instaliraj 10.
Nema nikakvih epohalnih unapredjenja.

meni sve radi extra na 5s.. jedino mi se notifikacije ne svidjaju ali kao sto kazu naviknes se posle nekog vremena koriscenja... inace izasao je iOS 10.0.2

Ima li neko 5c i ios 10?

Uraditi update ili ne?

Imam cudan problem, ne znam je li do telefona ili iosa. Jos uvek je na njemu 9.3.5, a baterija mi umire neverovatno brzo, a u statusu mi prijavljuje da mi je kamera pojela 40-50%, sto ne moze nikako biti. Ubijene su sve aplikacije, kameru korisim mozda za 3-5-10 fotki dnevno, pa me zbunjuje zasto je to tako? Jos neko sa problemom?

probaj hard reset. meni je na 5s-u baterija svakog dana sve manje trajala i morao sam da ga se otarasim. mozda je i kod tebe oslabila ali je veliki krivac i sam iOS.

Zamenjen je fon krajem januara tako da ne bi trebalo biti do baterije. Jedan SE sam vec unistio pa se opet vratio na 5S, al vidim da mi je ipak novi SE sudjen....

unistili su 5s novim iOS-om pa ako mozes idi svakako na se koji je ok za sada.

Devojka ima 5s, od kada je presla na telenor svakodnevno joj se salju poruke na br 447537410267. Nasao sam na netu da je to broj za aktivaciju iMessages i Facetime-a, oba su joj iskljucena ali i dalje salje, verovatno svaki put kada iskljuci pa ukljuci internet. Kako da resi ovo?

Ovaj iOS 10 svima glavobolje donio -_- Ne znam za 5c, al drug se na običnu 5icu baš baš žali, da je prespor, a kako je to isti hardver sa 5c, ne bih preporučio.

i ja sam na 5, nisam primetio da je prespor, radi mi isto kao i 9.3.5

Petica je odlicna uzimajuci u ovzir i starost istog...

Poslednja izmena:
sjajan video, odlični su 5/5s, sem baterije nemam zamerki

Posle mesec ipo dana koriscenja 5s, utisci su se davno slegli, ali sam primetio zadnjih dana jednu stvar koja me malo iritira iskreno u poredjenju sa drugim 5s-ovima..
Mozda ce neko da mi kaze da nisam normalan, da sam lud ali ja moram da podelim sa vama to zapazanje..
Home dugme mi radi normalno, ne baguje, nikakav problem.. Touch ID isto, ali klik je nekako grub, i po zvuku i na sam pritisak..
Uporedjivao sam juce sa drugaricinim 5s-om koji je doduse star skoro 2 godine, i danas sam pogledao u telenoru 5s i na oba je dugme mnogo prijatnije, meske za koriscenje, i nema neki tup zvuk kao moj sto ispusta, tj zavisi kako i gde se pritisne dugme.. Da napomenem samo da je moj telefon star mesec ipo dana..
Nekad je zvuk bukvalno toliko grub i glasan da se jasno cuje, iskreno ne prijatno bas.. Ako se zahvati celim prstom, velikom povrsinom onda ce zvuk i pritisak biti ok, ali cim se malo pritisne sa strane, ili ne baas celim prstom zvuk je dosta neprijatan..
Slikovito receno, kao da ispod dugmeta ima malo parce sundjercica i ono lepo amortizuje pritisak u zvuk a moj 5s kao da to nema :D

U jednom testu o Iphone 7 procitao sam sledece: "...аli zato je nestao problem da home dugme kada su dva iPhone-a jedan do drugog, prave različit zvuk. Na nekom iPhone-u zvuk home dugmeta je bio jako glasan i trebalo mi je dosta vremena da se naviknem, a sada je tome kraj".

Jel imao ko slicna iskustva? Da napomenem telefon je maksimalno cuvam, nikad kvasen naravno niti nista..

Neka dugmeta su jednostavno bucnije. E sad ako ti krcka dugme ako osecas kao dvoklik to je za reklamaciju. Meni je 6s bucniji od 6 dok kod drugara 6s cini mi se duplo bucniji od mog. Bas sam malpre pokazivao dugme na petici kako je mekano i skoro necujno.

Dvoklik nije za reklamaciju ali određeno krckanje jeste...

iStyle Service, Apple Autorizovani Servis

Jedino se ne cuje dugme kad pritisnem celim prstom, ali kada se normalno koristi telefon i pritiskam dugme ono je dosta glasno, i dosta tupo.. Bukvalno neprijatno je glasan..
E sad, ako je to normalno ok, ali iskreno nije mi prijatno ako je to normalno..

Ja se izvinjavam za dezinformaciju bio sam ubedjen da se i dvoklik reklamira.

Dobio sam 5s pre par dana, uradio sam automatski apdejt na ios 10 i imam problem sa zvukom u slusalicama, slabo cujem osobu sa druge strane, iako je zvuk pojacan na maksimum.
Preko zvucnika zvuk je dobar i jak. Jel se sretao neko sa ovim problemom i da li treba da pokusam da vratim ios na verziju 9?

Hvala,
Poz

Nazad
Vrh Dno