Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

Zavrtis neki od ovih testova koje svi volimo pa vidis.

Dere i Telenor. Meni više odgovara na rate, nekom u kešu.
Koristio sam Nexus 5 par nedelja i iznenadio se koliko je 5s kvalitetniji telefon u svakom pogledu. Mislio da ga koristim par meseci do isteka ugovora sa telenorom, nisam izdržao ni dve nedelje. Možda je u pitanju navika što se samog OS-a tiče. Kvalitet zvuka pri razgovoru, kamera, osecaj pri koriscenju su na strani iPhone-a.

Izvin'te na off-u, morao sam sa nekim da podelim ovo. 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa 5s je 200 eura skuplji telefon da nisi mislio da ćeš dobiti metal za te pare.
Za kameru se ne bi složio, mislim da nexus 5 ima i bolje slike i video.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa 5s je 200 eura skuplji telefon da nisi mislio da ćeš dobiti metal za te pare.
Za kameru se ne bi složio, mislim da nexus 5 ima i bolje slike i video.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jos porediti 5s sa Z5, kao onaj as iznad... Mesaju i cenovne kategorije i hw

i7 je bolji od i3, to je to poredjenje

Tebi i dalje nista nije jasno, hardver odredjuje cenovni rang, trebali su to da ti objasne.Kad uradis domaci prelistaj malo internet.

Sta god, 5s je duplo skuplji telefon od nexus 5, da li je duplo bolji, nikako. Neke stvari su bolje na 5s, neke su na nexus 5, naravno da ce korisniku iPhone-a da osecaj bude na strani 5s kada je na to naviko. Drug dobije na kilo te stare iphone iz "'inozemstva'' i meni kada to uzmem da koristim deluje kao neka sprava za mucenje, jer nisam navikao na taj sistem i to da se sve svodi na home dugme.

Ne bi bas rekao da je duplo skuplji, gde ima nexus 5 za 140e.

Gledamo cene sad, nexus 5 nema u prodaji a polovan se krece oko 120-130e, ja sam moj 5s jedva prodao pre neki dan za 180.Nije duplo skuplji i naravno da nije duplo bolji.

Kad se vec otislo toliko u off da odgovorim samo korisniku telep: nexus 5 ima malo losiju kameru nego G2 tj nema stabilizaciju i ima 8pmx.. Ostalo je isto. Neka bude da je to ista kamera kao na G2, ne mogu da se porede kamere 5s i G2.. Imao sam G2, sad imam 5s.. Samo cu ti reci nebo i zemlja..

Nexus 5 ima dosta lošiju bateriju od g2, 5s takođe, koristio sam g2, trenutno koristim 5s, nije mi baš nebo i zemlja, baterija je krš na 5s, ekran je meni bolji na g2, rade oba dobro. Da ne grešim dušu, kamera je bolja na 5s, kod g2 je malo bolja situacija kad se stavi fix 🙂

Poslednja izmena:
Kad se vec otislo toliko u off da odgovorim samo korisniku telep: nexus 5 ima malo losiju kameru nego G2 tj nema stabilizaciju i ima 8pmx.. Ostalo je isto. Neka bude da je to ista kamera kao na G2, ne mogu da se porede kamere 5s i G2.. Imao sam G2, sad imam 5s.. Samo cu ti reci nebo i zemlja..

Nexus 5 ima ois i ima hdr+ mod koji g2 nema.

Sent from my Nexus 5X

I hoces da kazes da uz pomoc HDR+ nexus 5 slika isto kao 5s?

@stopke, uporedi ekrane na G2 i 5s ako budes imao prilike.. Sem velicine nista nije bolji ekran na G2, osvetljenje je mnogo bolje na 5s, kad namestim npr na pola i na G2 i na 5s, 5s svetliji dosta..

Nemam sad g2, ali ajde nek bude da su tu negde, lep mi je na g2 ekran ali i na 5s je odličan.

Jedina prednost nexusa 5 u odnosu na g2 je podrška, lomio sam se pre 2,5 god koji da uzmem.

sa 5s sam odusevljen sa svim(veličina mi je kul jer imam malu šaku) sem baterije koja je preslaba, to je ispravljeno sa SE modelom ,35 posto jača baterija, što je taman. 🙂

Necu da sirim off u ovoj temi jer me apple moderator vec smara, ali sam jos pre dve godine (kao i vecina foruma) shvatio da sa g2 fanbojevima nema price. Tako da neka bude nexus 5 shit, g2 i 5s goat.

Stvarno nemam nameru da se prepucavam za telefone koje vecina vise nema i prosao im je rok.
Sent from my Nexus 5X

Takodje, uostalom najlakse je optuziti nekog da je fanboy cim se ne slaze tudje misljenje sa svojim.. a ti pogledaj po netu malo slike sa nexusa 5 i 5s pa vidi je li kamera na 5 bolja nego na 5s kao sto si rekao..

I onda se (ne)prijatno iznenadis kad shvatis da je 5s hardverski u rangu tog telefona koi trenutno koristis.
Znaš? Koristio z5? Ja nisam koristio 5s, pa ne znam. Ili treba da profuram bench testove da bi šta? Videli čiji je "veći"? Nije frka, ako hoćeš, može?
Nemam ništa od toga, osim što smatram da za 3 godine star flagship previše dati 350e.

Sent from Z5

istyle, inače bio je ovde na oglasima u folijama za 250e pre neki dan

Gledaju gde je najskuplji, da napisemo da je z5 na MS 812e, vredi toliko, jel da.

Jok, ne vredi više od 350e nov.
To je taman cena za 5s

Sent from Z5

5s je sjajan fon, uz 4s za mene najbolji iPhone ali kao celina nije bolji ni od Z2 a kamoli od Z5.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Koji ste vi likivi poredite cene u istyle sa cenom preko oglasa...
Aj recite mi koliko kosta Z5 u npr Win Win-u ili Cometrade-u?

Pa svako poredi cene kako njemu odgovara da bi ispalo da je on u pravu ( čitaj - pametniji od ostalih). Sa takvima ne vredi ulaziti u raspravu!

У ајстајлу купују они који о парама не размишљају.... Мада генерално добро је да такве радње постоје, ми смртници можемо да видимо шта све има уживо :Д А и врло често сам купувао неку додатну опрему, и људи су били увијек јако љубазни. И тамо и у мацоли...

250e za 5s i 350e za z5 na oglasima su realne cene.
350e Istyle i još gorih 800e za z5 u Comtrade ( užas živi, kakvi *****i) su nerealne cene s obzirom na hw i starost telefona...

Sent from Z5

У ајстајлу купују они који о парама не размишљају.... Мада генерално добро је да такве радње постоје, ми смртници можемо да видимо шта све има уживо :Д А и врло често сам купувао неку додатну опрему, и људи су били увијек јако љубазни. И тамо и у мацоли...

Ja bih malo spinovao izjavu tvoju, a to je da kupuju ljudi koji razmišljaju o novcu i za taj novac dobiju vrednost, sigurnost, dve godine garanciju, itd...
A oni koji kupuju preko oglasa ipak mnogo više rizikuju...

iStyle Service, Apple Autorizovani Servis

Ako postoji mogućnost da se uz telefon kupi i Apple Care +, imalo bi više smisla kupiti tu. U protivnom, jedina komparativna prednost je garancija od 2 godine.

Nazad
Vrh Dno