Jos porediti 5s sa Z5, kao onaj as iznad... Mesaju i cenovne kategorije i hwPa 5s je 200 eura skuplji telefon da nisi mislio da ćeš dobiti metal za te pare.
Za kameru se ne bi složio, mislim da nexus 5 ima i bolje slike i video.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pazi ja kada sam kupovao nexus 5 32 gb je bio 325 eura, a iphone 5s 16gb je bio oko 550 eura.Ne bi bas rekao da je duplo skuplji, gde ima nexus 5 za 140e.
Nexus 5 ima ois i ima hdr+ mod koji g2 nema.Kad se vec otislo toliko u off da odgovorim samo korisniku telep: nexus 5 ima malo losiju kameru nego G2 tj nema stabilizaciju i ima 8pmx.. Ostalo je isto. Neka bude da je to ista kamera kao na G2, ne mogu da se porede kamere 5s i G2.. Imao sam G2, sad imam 5s.. Samo cu ti reci nebo i zemlja..
Sent from my iPhone using Tapatalk
OK vidim sa kime imam posla, 5s ima najbolje slike danas, cao.I hoces da kazes da uz pomoc HDR+ nexus 5 slika isto kao 5s?
Znaš? Koristio z5? Ja nisam koristio 5s, pa ne znam. Ili treba da profuram bench testove da bi šta? Videli čiji je "veći"? Nije frka, ako hoćeš, može?I onda se (ne)prijatno iznenadis kad shvatis da je 5s hardverski u rangu tog telefona koi trenutno koristis.
У ајстајлу купују они који о парама не размишљају.... Мада генерално добро је да такве радње постоје, ми смртници можемо да видимо шта све има уживо :Д А и врло често сам купувао неку додатну опрему, и људи су били увијек јако љубазни. И тамо и у мацоли...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari