Šta je novo?

iPhone 5 - zvanicna tema

Sada ce svi da je instaliramo na telefonu "da se nadje" a koristicemo i dalje: iGo, Navigon, Garmin... :)

ja ne mogu da napravim nalog na US, traži kreditnu,a sa mojom ne prolazi

Verovatno ne pravis kako treba . Da li si isao prvo da skidas neku free aplikaciju pa onda da pravis ?

hvala kralju, jedino to nisam probao. Probao sam da postojećem nalogu sa HR store-a prebacim na US, probao sam kreiranje novog naloga iz iTunesa i svugde mi je tražio cc, osim ovako, hvala još jednom

Ameri su jos i dobro prosli sa Apple mapama. Sta mi da kazemo gde je BG predstavljen sa jednom ulicom (i nekim zelenisom okolo).

Kad planiraju vise da puste u HR prodavnicu?

Da li ja mogu sa istim nalogom da se samo trenutno prebacim u USA prodavnicu gde mi je kartica sa nasom adresom? Ne bih da otvaram novi nalog je na ovom imam aplikacija i aplikacija koje koristim na vise uredjaja.

ne mozes.Zbog takvih stvari sam i presao na us nalog i itunes gift cards.

A zasto ne moze da povuce karticu, promeni adresu i onda da ga prebaci na US nalog?

P.S. Ja koristim tri naloga :)

Poslednja izmena:
upravo sam napravio jos jedan nalog samo zbog gmaps

ovo je jedina aplikacija koju nisam mogao da skinem sa lokalnog app storea , glupi google sve mora po regionima ovo je jedna od losih navika koju je vecina pokupila od nokie

@boyce mozes da napravis jos jedan nalog skines aplikaciju koja ti treba i vratis se na stari nalog, itunes ce sam da odradi sinhronizaciju na telefon i posle nastavljas sve da koristis sa starim nalogom naravno, ne znam da li za update aplikacije mora da se vrati na us nalog ali koliko sam video makar sa telefona ni to ne mora sam ce sve da odradi

Nisam pratio desavanja, kakvo je stanje kod otkljucavanja petice sa mreza ima li sta oko toga ?

Nisam pratio desavanja, kakvo je stanje kod otkljucavanja petice sa mreza ima li sta oko toga ?

izasla je kartica.Zove se r....

Inace,izasao je update 602,al samo za i5 i mini.Ispravili su neke wifi greske i to je to.

Poslednja izmena:
http://www.ianatomija.info/2012/12/...a+(iAnatomija+Blog)&utm_content=Google+Reader

Goodnight, sweet prince.

We are very sad to announce that Hackulous is shutting down. After many years, our community has become stagnant and our forums are a bit of a ghost town. It has become difficult to keep them online and well-moderated, despite the devotion of our staff. We’re incredibly thankful for the support we’ve had over the years and hope that new, greater communities blossom out of our absence.

With lots of love,
Hackulous Team

valjda ce ovo da utice na povecanje baze korisnika koji kupuju aplikacije, mada ce napredni korisnici da se prebace na cydiju verovatno

Treba mi preporuka za namensku foliju (po mogucstvu za obe strane). Jel valjaju ove sto imaju da se uzmu za 300din u sveza..? Posto vidim da je folija u istyle u uscu skuplja 6 puta. Najbitnije je da prst ne zapinje, kvalitet prikaza i slicno nebitan. Posto je za stariju osobu koja je iphone kupila jer je "cula da valja", tako da je bitno samo da se ne grebe, i eto da bude glatka.
Usput ako neko ima preporuku za neki dobar bumper koji dobro obavija ceo telefon, moze preporuka i za to, mada cu se za to vec prosetati po radnjama da vidim ponudu. Ali foliju ne mogu da testiram sem da kupim razne, tako da mi treba preporuka koju uzeti.

Hvala!

Uzmi bestskins ever full body. Najbolje su. Imas ih i po limundu i kupindu a pretrazi i oglase

Uzmi bestskins ever full body. Najbolje su. Imas ih i po limundu i kupindu a pretrazi i oglase
Hvala na preporuci ali mi se ipak cini kao overkill da dam 2k din za foliju, jer telefon svakako dobija bumper, tako da i dodatna folija ispod nema previse smisla.

@drgonzo
Znaci i ti mislis da je ta ok? Ja iz iste radnje imam foliju na svom SE i zadovoljan sam, ali reko odkud znam ako ima neka namenska jeftinija da je provereno dobra za iPhone... Mada i 300din nije previse, i da ne valja uzecu drugu.

@dule0911: ja koristim takve na prednjoj i zadnjoj strani 4S, bez bumpera... služe svrsi, štite ekran od grebanja, ne narušavaju izgled uređaja, praktično su nevidljive, ne "ometaju" korištenje touch ekrana.
Ne vidim šta bi to značajno ove skuplje folije mogle da ti ponude u odnosu na kineske jeftinjare. Samo da ih lepo zalepiš i to je to...

Mnogi zaboravljaju Passbook (sto je Siri bila za 4S za iOS 6 je Passbook) koji je potencijalno mega korisna stvar i znajuci Apple pretpostavljam da ce veoma brzo zaziveti, nazalost ljudima u Srbiji ovo apsolutno nista ne znaci...

Možda ne znači svima, ali ja sam npr. 25.12.2012. obavio web check-in i bez štampanja karte samo sa barcode kartom u Passbook-u se ukrcao u avion u Beogradu na aerodromu. Isto to ću da odradim i kad se budem vraćao iz Minhena nazad. Lufthansa-ina aplikacija, naravno let sa Lufthansa-om, podržava Passbook, i nakon web check-in-a, dobije se mobile boarding pass koji se prebacuje u Passbook. Što se mene tiče - ekstra.

Što se tiče 4/4S/5 modela, mislim da sam našao skoro pa savršeno rješenje za zaštitu - Pinlo Slice. 0.35mm debljine, obuhvata telefon sa svih strana, svi tasteri su dostupni i dobija se i folija za ekran u paketu. Koliko sam vidio, nema tanje… Koristim isti na 4S veće nekih mjesec dana i prezadovoljan sam. Zaboravio da sam ga stavio...

Više detalja na www.pinlo.com...

Vrh Dno