Nije moj telefon, tako da nisam ulazio u detalje pada, ali prsao je baš dosta.
Znači mora sve da se menja. Pa dobro, šta da se radi![]()
to nije tacno,kakvi 300-350evra,ako ti touch screen radi najnormalnije samo treba da kupis digitajzer za iphone 5 potrazi na ebay.samo moras da pazis koji ti je model i5 gsm,cdma itd
Malo koji serviser zeli da se bakce sa odlepljivanjem staklica sa ekrana, pa oni koji zele da rizikuju da ne polome ekran rade ali za 100e mozda malo manje, a Sam touch je bukvalno jeftin .![]()
Koji crni serviser,kupi digitajzer na ebay i set malih srafcigera pa pravac na utube i nadji tutorijal za zamenu digitajzera za iphone ima ix dosta.odgledaj par puta i ja ti garantujuem da ces uspeti sam da zamenis
Nov je dečko, nije dugo tu u tehnici, pa ne zna. Eto naučio je nešto novo.
Da da ja sam menjao na 4s i 4 bez problema,kapiram isto je i za i5,elem onda jos bolje zato sto je ceo ekran lakse zameniti nego digitajzer ako pogledate cene na ebay-u za i5 ekrane sagledacemo da su cifre ok al nisu svi u fazonu da se upustaju u te radove
Koji crni serviser,kupi digitajzer na ebay i set malih srafcigera pa pravac na utube i nadji tutorijal za zamenu digitajzera za iphone ima ix dosta.odgledaj par puta i ja ti garantujuem da ces uspeti sam da zamenis
Dobro je da ti znas kako se to menja , zameni mu ti za dz ;-) Garantujem da to bas i nije tako jednostavno ali ok.
moze screenshot toga, jer ne mogu da poverujem da moze da ti izdrzi baterija 72hbaterija mi traje 3 dana normalne upotrebe samo pozivi i net u umerenim kolicinama , dok samo pozivi izugra preko 4 dana... Tel sam kupio u Americi.... Ios 6.1.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari