Evo i meni je stigla petica konacno,iako sam mislio da je necu uzimati jer nista vredno nisu uradili niti promenili u odnosu na prethodnika pa sam mislio da cu ostati na s3

Ali bio sam radoznao i uzeo,i mogu reci da sam se bas iznenadio.
Prvi utisak kad sam uzeo telefon u ruke je da ne verujem koliko je lagan

Znaci kao vizitku da dajem

hehe..Kada sam upalio tel displej mi je bio ono,iskreno, kao i prethodni po kvalitetu ,pa nisam ni primecivao nesto tih pola inca razlike.
Ne mogu da govorim u vezi baterije jer je punjen svega par puta,mada i to je dovoljno da skapiram da se brze puni nego 4ka.A da li traje duze baterija..hm to nemam pojma,umereno pricam,saljem dosta sms,proveravam mejl,ponekad upalim neki youtube u toku dana snimcic i to je to..Traje dva, dva i po dana..Posto ga imam tek 4dana , ne mogu da govorim da ce trajati duze ili krace

Sad,sto se tice zastite prvo sam uzeo neku koznu zastitu sa full preklopom da ga stavim, ali sam uvideo da nema potrebe..Uzeo sam ovaj screen protector i to je to.Kako ce se odraziti na telefon,videcu za koji mesec

Utisak je vise nego pozitivan ,ali ne WOW kao sto sam mislio da ce biti..Presao sam sa 4ke na s3,pa mi je posle par nedelja displej na 4ci izgledao premali.Sa peticom je taj osecaj isti ,ali ipak malo manje izrazen nego sa 4kom

Eto,pa javljam utiske vremenom
E da,za ilidana slika posebna ahhaaha