- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Toliko je agravacija u hvalospevima da postaje neprofesionalno.Skoro nisam citao toliko pristrasnih, jednostranih recenica.Ako je autor toliko pristrasan onda citaoc ima sumnje u test.Kao da je pisao marketing menadzer Apple...Mada je u test ulozeno puno truda.Respect za to.
Čitanje kritika na pristrastnost na test Apple hardvera na bench forumu? Kao da sam otišao da pevam romske pesme u Paviljonima punim skinhedsa
- pročitajte (ovlaš) bar 10 stranih prikaza (ne obavezno američkih) tog telefona. Ali da ne bude sa Android foruma. Neki normalni ne-obojeni sajtovi. I iskreno, sebi (ne morate meni), recite da li su ga hvalili manje nego ja. Ja ću desnu ruku da dam ako su ga u proseku manje pohvalili. Sa još više superlativa i zvaničnom nagradom na kraju (a ja sam dosta pisao o propustima unutar iOS-a, recimo).
- pročitajte tekst Galaxy S3 telefona na benchmarku. Ako u tom tekstu nema bar 50% više hvalospeva, ja obećavam da nikad više neću napisati nijedan tekst! Razlika je samo u tome što se većina vas, načelno slaže sa tim što je napisano u tom tekstu, dok ćete iPhone, bez da ste ga i videli, u startu prvo pljuvati, jer se on po defaultu dočekuje na nož. Taj fenomen mi nije jasan. Mislio sam da jeste, ali nije.
Evo, Garancija, tj. Igoritza. Dečko pljuvao iP5 na sve strane, a onda se igrao sat vremena sa njim i pohvalio ga u svom postu ovde, samo tako