Ja tu ipak pravim razliku izmedju ok likova koje postujem i koji unose odredjenu kolicinu znanja u diskusije ili makar ne pricaju u pomracenju svesti - jojo, gow, salac, gile... S druge strane, zahvaljujuci ovakvim temama i pojedinim clanovima koji ne mogu da se suzdrze od ruznih uvreda, otkrio sam da potoji ignore opcija.
Sto se tice materijala i izrade - imao sam spomenute e71 i benq e81... tu se najbolje vidi koliko dobra izrada ne znaci apsolutno nista, ako je softver djubre. O benq uzasu necu ni da pricam, jedina njegova prednost je bila niska cena i dan kada sam ga zamenio za SE WE950 pamtim kao drugo rodjenje, a E71 je bila ultimativni biznis telefon do trenutka kada se nakupi vise od par stotina poruka u inboxu.
Nerdjajuci celik obozavam - potpuno nevezano za karakteristike samog materijala (toplotnu provodljivost, tezinu, izdrzljivost i slicno). Takodje i staklo. Plastika nije losa sama po sebi ali se meni ne svidja.
Forma je, medjutim, problematicna... Ovako blago izduzen, i dalje izgleda elegantno, ali S3 u odnosu na njega izgleda kao Mc Laren F1.