Šta je novo?

iPhone 5 - problemi sa mrezama u Srbiji

Pa Apple generalno ima problema sa prijemom i gubljenjem signala, ali njihova poslovna politika je da cim nesto nije u redu sa telefonom, tj cim se kupac zali zamene mu ga bez puno dodatnih pitanja. To im je poslovna politika, naplate ti $800 telefon koji njih kosta $200, pa zato ih tako lako menjaju.
Kada je meni pre godinu dve iPhone imao problema sa signalom i prekidanjem veze u CH, samo sam otisao u radnju i odmah su mi zamenili uredjaj... E medjutim kada ti se to u Srbiji desi naderao si. To je najveca razlika izmedju koriscenja iPhone-a u Srbiji i u inostranstvu, tamo se takvi problemi podrazumevaju kao normalni i menjaju ti uredjaj ko dobar dan, dok si u Srbiji u ogromnom problemu, generalno svuda u svetu oni imaju slicne probleme samo se o tome ne pise previse jer ih efikasno resavaju. Skontali su da im je profitabilnije da popuste na kontroli a da ih lakse menjaju nego da poboljsaju kvalitet pa da posle svaki pojedinacni uredjaj kontrolisu kada se neko zali.

Baš tako . VIP je legalno čist 100 posto: Hajde da probamo mrežu sa bilo kojim LEGALNO UVEZENIM telefonom, i radiće ... mi za to garantujrmo.
APPLE je čist takođe. Mi u Srbijij nemamo legalnu prodaju i predstavništvo, i boli nas pajče ako tamo nekom ne radi na njihovi drljavim mrežama ...

A opet onaj u sredini nahebe ....

cisto da vas obavestim,posto sam obecao,ugovor je upravo raskinut.Priznali su na kraju gresku i raskinuli ugovor bez pogovora.

Moralo je da ide na tezi nacin,prijava ratelu,zastitu potrosaca i trzisnoj,al sta da radim,kad su oni to sami tako izabrali.

Pozdravljam robotice.Tema moze da se zakljuca.

EDIT:
nije do iphone,nego do mreze,tako da prekinite da sirite dezinformacije.

Sigurno je bilo tako :) I sigurno nije do telefona.

Ali gde cemo naci ovako dobru dozu komediju posle ;)

samo za robotice:
ImageUploadedByTapatalk1352298833.793752.jpg
ImageUploadedByTapatalk1352298844.161532.jpg
ImageUploadedByTapatalk1352298854.961189.jpgImageUploadedByTapatalk1352298862.628180.jpg
ImageUploadedByTapatalk1352298873.294566.jpg

Koris. Servis je neki njegov drugi broj sačuvan tako u imeniku, lol.

Eto koliko vredi iPhone 5 - Nokia 1110 ga je zamenila :D

Tacno, neko ce je procistiti, moja malenkost najkasnije za dan-dva dok se ne vratim za laptop.

E, vidio sam sad sta salje VIP za raskid ugovora.
Date: 19.06.2012 16:21

Postovani, na Vas zahtev ugovor se raskida 21.07.2012. Nakon raskida, uplatom kredita u narednih 30 dana, mozete koristiti broj na dopunu. Vas Vip

Dakle, poruka se salje sa +381601234, a broj nije upisan po defaltu u imeniku.

S druge strane, ugovor se raskida poslije mjesec dana, a kod tebe pise 21.11., dakle nasao si poruku gdje je neko raskinuo ugovor oko 21. oktobra.

Iznajmite ti i tvoj iPhone sobu, pa pricajte o kvalitetu mreze, a ovo sto si nasao nekoga ko je raskinuo ugovor, proslijedio poruku na drugi telefon, upisao taj broj u imenik kao "Koris. Servis" i sve to slikao da bi pokazao kako si u pravu, to je vec bolesno.

Poslednja izmena:
kakve gluposti... neispravan ti je telefon... proslo mi je 30 ip5 kroz ruke i isekao sam 20 kartica makazama... vip najcesce i sve radi bez problema...

Poslednja izmena:
Iznajmite ti i tvoj iPhone sobu, pa pricajte o kvalitetu mreze, a ovo sto si nasao nekoga ko je raskinuo ugovor, proslijedio poruku na drugi telefon, upisao taj broj u imenik kao "Koris. Servis" i sve to slikao da bi pokazao kako si u pravu, to je vec bolesno.

Ja posle kad kazem Zilot, ja vredjam po forumu ... samo sto je ovaj imao personalnu vendetu prema vipu usled nefunkcionisanja Apple uredjaja, ne daj boze da je i pomislio da iPhone mozda ne valja .. Ovo je isti onaj Apple princip "bumps and dents are normal state of the aluminum phone cover, it is natural"

Pa da je uradjen prenos vlasništva ne bi ugovor bio raskinut. Takodje, moguce da je raskinut ali sa ugovornim kaznom. Tako da ta varijanta, da je greska do vipa, sto se mene tice pada u vodu. Takodje i varijanta o prenosu vlasništva. Neka on dokaze da je do vipa pa ima razloga da se ljuti.

^Nisi me razumeo.
Čovek je napisao da je Vip priznao da je greška do njih i da su bez pogovora raskinuli ugovor:

cisto da vas obavestim,posto sam obecao,ugovor je upravo raskinut.Priznali su na kraju gresku i raskinuli ugovor bez pogovora.
Moralo je da ide na tezi nacin,prijava ratelu,zastitu potrosaca i trzisnoj,al sta da radim,kad su oni to sami tako izabrali.

Zbog ovog oglasa koji je dao, meni je to mnogo sumnjivo. ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno