Šta je novo?

iPhone 4S & iOS5 - zvanična tema

^ hahaha care, Home + power koji se drzi 15ak sec imitira vadjenje baterije, samim tim brise sve iz ram memorije, nisi znao to? :)

Edit: safe mod je power + volume button ;-)

Poslednja izmena:
To se zove hard reset kod iPhone-a

Poslednja izmena:
Kako kazes da ne postoji onda? :-D On ne zna da se to tako zove, zato sam mu i rekao sta da radi, na sta si rekao da "ne postoji" :-D inace da cisti RAM memoriju ;-) i zove se samo reset bez hard iliti soft reset ;-)

Ciscenje rama, to sto treba njemu je clean restore a ne "ciscenje rama" kako ga samo ti zoves

care ne pratis temu Shift + restore je clean restore, ne znam zasto pises ako ne pratis temu?

Pratim ja temu nego se ti koristiš terminima koji nepostoje @minibus je rekao da ima problem sa ios7 da mu je spor. Nema drugog rešenja nego da uradi clean restore.A i ovako je sve što ti, minibus i ja komentarisemo veliki OFF, obzirom da je tema ios5 :)

Poslednja izmena:
Ko zna možda i dobijemo kaznene poene :)

Ako ne pomogne clean restore najverovatnije je nešto do hardvera. IPhone 4s radi odlično na ios7, imam 3 komada :)

moguce da je vukao sa oblaka ili itunes-a backup , nek proba set as new iphone, pa nek javi... Mislim da ce mu to pomoci :)

Ja nikad ne radim restore backup sa iCloud-a, slike vratim preko wifi multiloader-a a imenik backup-ujem na email

Nasao sam Iphone 4S koji bih kupio ali ne znam kako da proverim ono preko neta kad je kupljen, dal je u garanciji kako vlasnik tvrdi i to ?

Proverio sam tj proverio mi je jedan lik na Iphone Serbia. Telefon koji sam hteo je zakljucan na Madjarsku mrezu a pise na kupujem prodajem da je simfree plus ja zvao coveka on kaze simfree. Kaze da je star 6meseci on star 2 godine i to mi proverio lik. Znaci mogao sam baciti 200e.

Pfff... eto ti.. Svaka vrsta provere, samo posle kupovina. Pamet u glavu!

Proverio sam tj proverio mi je jedan lik na Iphone Serbia. Telefon koji sam hteo je zakljucan na Madjarsku mrezu a pise na kupujem prodajem da je simfree plus ja zvao coveka on kaze simfree. Kaze da je star 6meseci on star 2 godine i to mi proverio lik. Znaci mogao sam baciti 200e.

Ne ulazim u to da li je sigurno tvoj drugar proverio telefon preko sajta iPhone serbia, ali u temi "imei besplatna provera telefona" nema provere za tvoj iphone(posto sam i tamo član)

Pozrdav ljudi, sestra kupila 4S i ima mali problem sa kamerom, ima neku crnu mrlju i kao neki odsjaj u gornjem levom uglu prilikom slikanja, dok prilikom snimanja toga nema. U cemu je problem?

Evo primer slike kako to izgleda

Pogledaj da li ima mekih mrlja, prepreka na kameri iznutra i spolja. Jedino što mi pada napamet jeste da se možda pokidala ili pomerila ona guma što stoji oko kamere.

Deluje kao da je bila nagnjecena kamera, jer je porozila narandzasto malicice.... Mada vidi da nije futrola, ili pak zastitna guma ispod poklopca prilikom zzatvaranja da se nije pomerila...

Hmm futrola nije, cini mi se da bas ta guma pravi problem. Ali zanimljivo da kad prebacim na snimanje toga nema nista, sve ok deluje tad. Cudno. Pa sta mi predlazete da nosim u servis ili da probam ja skidanjem zadnjeg poklopca da to ispravim?

Fotkaj kameru na nekom jakom svetlu da vidim kako izgleda ...

Vazi, okacicu sutra par slika u takvim uslovima, pa cemo videti.

Probaj da nabavis srafciger pentax za skidanje leđa telefona, skini leđa pa probaj da slikas

Ljudi, da li vredi ulagati sada u iPhone 4S ?
Pitam,jer imam neku kombinaciju za taj fon, mozda bih ga uzeo,ali nisam imao iPhone nikada do sada.
Kakav je to fon?Mislim, znam po pričama, ali me interesuje iz prve ruke nekoga ko ga ima.
Cena je 250evra, kupljen u Austriji sa svim što ide uz njega,od kutije, do slušalica, s'tim što na slušalicama ne radi mic. a meni su sluške 90% korišćenja telefona.
Pošto se ne razumem u iOS, čovek je rekao da fon nije jailbreak-ovan nikada, da je SIM free i da je jedino odradio update na iOS 8,ali je odziv bio spor,pa je iOS 7.1.2 revertovao (na vreme) ?!?!?! , pošto više nije moguc downgrade.
Nije mi jasno zašto više nije moguć downgrade?
Da li je to još jedna od Apple limitacija i nekompatibilnosti?
Fon je u besprekornom stanju, uz njega bi dao neku kožnu futrolu.

Da li da ulazim u priču ili ne, ili je za tih 250evra realno da dobijem i ispravne sluške, jer mi on predlaže da kupim druge,koje su bolje,jer kao Apple sluške ne važe za neki kvalitet.

Za te pare imas ip5... Sluske apple su krs makar po meni i ne otvaram ih u opste jer nisu po meni zadovoljavajuceg kvaliteta.

Cene se kreću od 160-260evra za iPhone 4S.
Verujem da ima iPhone 5 za taj novac, to sam i ja shvatio kada sam gledao razne oglase.
Uglavnom mu cenu na 250+evra drze na iberzi,a na ostalim oglasima je veliki raspon u ceni.

Vredi li sada, posle 5,5S i 6 ulaziti sa tom cenom u priču sa iPhone 4S?

Što se dometa tiče, čovek je rekao da je poznato da Apple ima problem sa dometom, tj. , pošto se ja muvam i po nekim brdskim predelima, on kaže da tu iPhone ne bi imao domet,a moja Nokia ubija i ispod okeana ima domet ;)

Za te pare se ne isplati lrevise je to para... Kazem ti kupi ip5 inace ja sam signalom zadovoljan isti je kao na novijim nokiama...

Pošto se radi o robnoj razmeni, verovatno je tresnuo gornji limit, jer da je za cache, onda bi ,verovatno, cena bila 200+/- evra.

A što se iPhone 4S tiče, vredi li sada uzimati fon,kao fon..mislim, nije to nešto mnogo oldtime?
Naravno, bolje je uzeti iPhone 6 :)

Dobar je to telefon ali ako vec za te pare nudi tel uzmi kes boli te pedu jer previse je to para da je 180-200 pa bih ti rekao kupuj ako je vrh stanje kupi i ne razmisljaj ovako ne precise je to para

Vrh Dno