A sto je vama ajFonovcima, naviknutim na isprane boje na displejuImao sam prilike da koristim Desire i da vidim kako izgleda tekst i prenabudzene boje, to mi je dovoljno.![]()
tebi. iPhone4![]()
A sto je vama ajFonovcima, naviknutim na isprane boje na displejusvaki ekran sa zivim bojama (AMOLED
) automatski "prenabudzen"? :d
Izvini, ali ne mogu da se slozim sa ovimIh pa nisu to zive boje to je netacnost boja i preteranost. AMOLED preteruje sa bojama, izgleda na prvi pogled ok ali nije to to. Preterivanje je sto se mene tice.
Sto se tice iPhone-a novije verzije 3G-a i 3GS imaju problem sa ispranim bojama. Ja kada sam prelazio na 3Gs sam to primetio. Ne znam sta su krenuli da rade uglavnom kontrast je manji i boje isprane. Imao sam 3G koji je medju prvim serijama i on je imao dosta bolje i boje i kontrast... Al opet otkud znam mozda je kod mene problem nisam siguran.
Nece bre... pa to Samsung pravio!wow, koji raspad....kapiram da ce za 1 dan da pocnu da riknjavaju procesori![]()
Ih pa nisu to zive boje to je netacnost boja i preteranost. AMOLED preteruje sa bojama, izgleda na prvi pogled ok ali nije to to. Preterivanje je sto se mene tice.
Meni je totalno kul prezasićenost boja na telefonu, ili kada mi se vrte wallpaperi na desktopu... u drugim situacijama definitivno ne.
Pa ne radim pripremu za štampu na telefonu pa da mi treba kalibracija...
edit: što se tiče ovih problema sa signalom... To je verovatno razlog zašto do sada nije korišljena spoljašnjost kućišta za antenu.
Kapirao sam da je to rešio Apple... ali izgleda da nije skroz ispeglano... Mada će definitivno rešiti.
Izgleda da je ovo sa antenama baš problem, prosto je neverovatno da naprave takav propust. Bilo je još telefona kojima se kada ih držiš skroz za leđa, smanjuje kvalitet signala, ali nikad nije išlo ovako - od pet linija do jedne ili nijedne. Ne vidim kako bi ovo mogli da srede softverski i prosto je neverovatno da ga nisu istestirali - jer je toliko očigledno.
Čekamo da vidimo kako kovacm objašnjava ovaj propust. :,,:![]()
Izgleda da je ovo sa antenama baš problem, prosto je neverovatno da naprave takav propust. Bilo je još telefona kojima se kada ih držiš skroz za leđa, smanjuje kvalitet signala, ali nikad nije išlo ovako - od pet linija do jedne ili nijedne. Ne vidim kako bi ovo mogli da srede softverski i prosto je neverovatno da ga nisu istestirali - jer je toliko očigledno.
dobar ti je utisak... doduse nije bas da ne prolazi testove ali je to daleko od ozbiljnih testova kakve ima nokia ili samsung... u prevodu, moze da krcka ali radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari