Koliko je "bezbedno" menjati teme? hocu reci da li je moguce da ti neka tema napravi haos, da se izgube default ikonice ili pobrkaju i da mozda poremete sistem? Znam da mozda zvuci glupo, ali prosto ceo iOS je takav da ma sta uradio nikada nisi 100% siguran da je to sacuvano, vec si uvek u paranoji da li ce nesto da se s*ebe (barem sam ja).
Primer
Posto sam ja inace opterecen updatovima( prosto volim da mi svaki program koji koristim uvek ima najsveziju verziju) cesto palim Cydia-u i proveravam da li ima nekih updatova za dodatke koje koristim (a imam ih poprilicno) i taj dan vidim neki jako bitan update za lockInfo i jos neke stvari i naravo stavih da se updatuje, skine on to, instalira, Restart springboard, kad ono umesto normalnog springboarda stoji obavestenje telefon je pregrejan sacekajte da se ohladi, ja u soku, pipam telefon potpuno hladan, nema ni govora o pregrejanosti, optimistican glas u glavi mi govori da ce jos jedan restart springobard reisiti stvar, prc, nije, i dalje stoji obavestenje, 3,4,5 novih restarta nije urodilo plodom, cuka vec krenula da bije kao u fazi jakog kardio treninga

reko nije se valjda nesto hardverski pokvarilo, na svu srecu hard reset je resio stvar, i za cudo od tog updatea je lock info zaista izuzetno stabilan, posto mi se ranije retko,ali se opet desavalo, da dok cackam lock info da se zamrzne i da resetuje springboard, posle cega nastavi normalno da radi.