Šta je novo?

iPhone 4 & iOS4 - zvanična tema

Korisnik max9998 se zali kako lupica radi. Nisam jedini.

Nemam nista protiv lupe, samo se otvara na glupom mestu, prst mi je zaklanja. Kursori jesu bolji nacin, ali kada se kontrolisu dugmicima a ne tasterima na ekranu (moram da gledam i u kursor koji pomeram i u prst da ne promasim dugme na tastaturi).

Poslednja izmena:
Kada koristis lupu dodirni ekran sa vrhom prsta, da ti prst stoji vertikalno na ekranu skoro da stignes sa noktom i nece ti zaklanjati lupu.

I meni je bolja lupa na iOSu nego rešenje na Androidu.

Nemam nista protiv lupe, samo se otvara na glupom mestu, prst mi je zaklanja. Kursori jesu bolji nacin, ali kada se kontrolisu dugmicima a ne tasterima na ekranu (moram da gledam i u kursor koji pomeram i u prst da ne promasim dugme na tastaturi).

lupa je bolji nacin jer je u pitanju prirodniji i brzi nacin

inace, ja ne znam kako ti drzis telefon ali meni je lupa uvek iznad prsta jedino ako prilepis pola prsta za ekran pa telefon ne registurje pravilno sta si tacno hteo da selektujes, mada u tom slucaju verovatno imas problema i sa rucnim okretanjem brojeva pa verovatno i sa virtuelnom tastaturom na bilo kom telefonu, sto se i vidi iz tvog komentara da si za hardverske tastere ;) , znaci nemoj nista licno ovo da shvatis ali stvarno tako izgleda

mozda bi mogli da stave da na + i - dugmice (za pojacavanje i stisavanje zvuka) pomeras kursor levo/desno :D

Ili da vrtis prstom u krug oko Home dugmeta :)

Heh, nemam cevapcice, ovo me muci kada kucam na iPadu koji je postavljen na sto pod uglom (oslonjen na Smart Cover); jednostavno, uvek moram malo da se izvijem da bih kompletno video lupu u tom polozaju. Prst bas drzim tako da vrhom pritiskam; jedino da probam da uradim upravo suprotno od toga i drzim ga skoro paralelno sa ekranom, ali onda je touch neprecizniji (veca povrsina prsta)...

Meni je lupa ok, ali bi voleo da imam i kursorske strelice

Danas primetih problem koji do sada nije postojao ..... Apple Store redovno puca tj. gasi se aplikacija i Update aplikacija nije moguce uraditi ..... klik, nista se ne desava ..... Do danas je sve normalno funkcionisalo.

Da li se nekome slicno desavalo i ima li resenja naravno?

Hvala

Hoće biti nešto od odključavanja 4.11.08 bb skoro ili da se prodaje to?

Da ne otavarm novu temu pitacu ovde.
Uzeo sam pre par dana iP4 sa fw 4.3.5 nije sim free i nije bio JB,zeleo bih da probam 5.0.1 pa bih zeleo da sacuvam SHSH za 4.3.5 ako pozelim da se vratim.
Pitanje - na koji nacin da sacuvam SHSH za 4.3.5.

SHSH je mogao da se sacuva za 4.3.5 samo za vreme dok je 4.3.5 bila poslednja verzija, sada je kasno.
Ali svejedno stavi 5.0.1, moja preporuka.

@Fingerling
Samo kad budes radio restore na 5.0.1, obavezno napravi custom fw i sa njim odradi restore. Nikako nemoj da radis sa oficijalnim, zakljucaces ga trajno. Inace svaka preporuka za iOS 5, dosta je bolji od iOS4.

OK,precicu veceras na 5.0.1 skidam ga trenutno,
pravljenje custom fw:
pokrenem poslednji sn0wbreeze-v2.8b11,
ubacim ipsw 5.0.1
idem na expert mode/general pa cekiram "hacktivate" pa buid ipsw
i taj novi ipsw ucitam u itunes.
jel ovo ok?

Ako kojim slucajem imas original sim onda bez hactivate i aktiviras ga sa tim simom posle instalacije.

Ja sam primetio da je wifi dosta osetljiviji sa ios 5 dal je o jos neko primetio? evo od kuce sa ios 4 hvatao sam samo 2 wifija a sada 7 jeste da su signali krs 1 crtica ali dalko osetljiviji wifi ima (i duze drzi signal sa konekovanim kada sam u pokretu) Ne znam dal je to jos neko primetio?

Primeceno je i pisano je o tome ;)

molim za pomoc,kako se naziva app sa slike?

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    38.8 KB · Pregleda: 100
Instalirao na AppStore-u iBomber igricu jer mi pisalo samo install bez buy (jer sam je ranije skidao i instalirao krekovanu al ne i kupovao) a vidim da nije besplatna aplikacija. E sad sve se lepo instaliralo i radi ali ne znam da li ce eventualno da mi naplate istu? Proveravao sam paypal i za sada (1sat) nista mi nisu naplatili. Jel se nekome desavalo to zanima me?

Meni to nikada nije proslo, probao sam javlja mi da moram da je kupim nakon sto kliknem na install.

Hmm pa ni meni ranije. Sad cu da probam jos neku..

EDIT:

Evo instalirao sam sad i Death Rally na iPad 2 koji kosta 99c (a pre toga iBomber koji je 2.99), znaci ne kapiram..

Samo da mi ne skinu kasnije, javicu ako se sta desi.

Poslednja izmena:
Ljudi postoji li slicna aplikacija za ios kao sto je na adroidu droidShip? Dakle app za kracu kolacica preko wifi? Hvala

Ljudi, potpuna mi je nepoznanica iphone, pa bih da postavim mozda glupo pitanje, a mozda je vec negde i pisano o tome. Naime, vidim da se pominju cene od ~ 500e za tu spravicu, a na njihovom sajtu je nekih 199 dolara. U cemu je caka?
Rodjak ovih dana putuje u ameriku pa bih ga mozda zamolio da mi kupi jedan za cerku, ali ne znam na sta treba obratiti paznju.

Ljudi, potpuna mi je nepoznanica iphone, pa bih da postavim mozda glupo pitanje, a mozda je vec negde i pisano o tome. Naime, vidim da se pominju cene od ~ 500e za tu spravicu, a na njihovom sajtu je nekih 199 dolara. U cemu je caka?
Rodjak ovih dana putuje u ameriku pa bih ga mozda zamolio da mi kupi jedan za cerku, ali ne znam na sta treba obratiti paznju.

Ovako u americi je i4s $649 16 gb naravno radi se o sim free verziji to za $99 je upravo preko racuna:)

evo cene i za 32 gb $749, i 64 $849

Vrh Dno