jafazec
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.04.2007
- Poena
- 320
Jos samo ako je to pravi ip4, a neki kineski model koji je uvalio neki od spambotova koji kruze po forumu.
Pravi,sa AT&T mreze..
Jos samo ako je to pravi ip4, a neki kineski model koji je uvalio neki od spambotova koji kruze po forumu.
Veoma se isplati, pod uslovom da je GSM model.
Pa da, Verizon ima CDMA model, koji ne moze da radi kod nas a AT&T ima GSM model koji moze. Najlakse ces da ih razlikujes po tome sto GSM ima slot za SIM karticu a CDMA ne. Ovo se sve odnosi na Ameriku, ako telefon uzimas u Evropi onda su svi GSM. Inace za 200 evra bi ti se isplatilo i ako je CDMA, mogao bi da ga prodas u delovima, posto sve osim antene i ploce odgovara i za GSM model, i opet bi bio u zaradi.
Može mala pomoć za GPS aplikaciju? Dok sam bio na androidu, navikao sam na iGo. Sada se mučim da ga nađem, ako ima neko bilo kakav info, unapred zahvalan.
Ako mislis na piratsku verziju onda to moze da se pronadje samo MyWay kao na androidu, dok Primo verzija ne postoji krekovana.Može mala pomoć za GPS aplikaciju? Dok sam bio na androidu, navikao sam na iGo. Sada se mučim da ga nađem, ako ima neko bilo kakav info, unapred zahvalan.
Ako mislis na piratsku verziju onda to moze da se pronadje samo MyWay kao na androidu, dok Primo verzija ne postoji krekovana.
Primo postoji krekovan i koristim ga na svom telefonu. Imas Grcku verziju da skines i da dodas mape sve... Potrazi na google-u. Ne secam se gde sam nasao.Ako mislis na piratsku verziju onda to moze da se pronadje samo MyWay kao na androidu, dok Primo verzija ne postoji krekovana.
Nije uopste sporiji, meni sve izgleda brze, kazem ti startovanje kamere iz lockscreena radi skoro trenutno sto je bas dobra stvar kada hoces nesto da slikas na brzinu.Da li je i koliko iOS 5 sporiji od iOS 4.x na iPhone 4? Najvise me zanima brzina otvaranja svakodnevnih aplikacija (poput Phone, E-mail...) Hvala.
proveri isrbiju, mislim da se simfree kreće oko 500+ evra nov, neotpakovanmoze li brzi info - koliko se u srbiji trenutno moze kupiti preko zvanicnih i nezvanicnih kanala, iPhone 4 (ne 4S) sa garancijom i bez, iskljucivo nov uredjaj ? ima li sajtova sa preprodavcima i ponudom ?
Aj da ne offujemo... meni je "lupica" totalno neprecizna. Mogu sa njim relativno blizu da nabodem ono sto hocu, ali cim podignem prst, cursor se pomeri levo ili desno, pa onda moram ponovo. Ok.. desi se i da ubodem iz prve, ali ne uvek. Verujem da nisam jedini sa ovakvim iskustvima i verujem da ima i drugih iKorisnika koji bi hteli cursore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari