- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Koji su to hohštapleri naduvali toliku cenu? Za tu kintu bi mu u pedu nabio taj tel. Sramota.
Sve verzije iOS-a 4 je moguce otkljucati, ni modem ni base band koliko znam vise nisu problem, kada je iPhone 4 u pitanju, a i sumnjam da cak i da je juce izasao iz fabrike da mu je updatovan software na 4.3.5 verziju. 4.3.5 je moguce otkljucati preko redsn0wa, ali kao tethered jailbreak, sto znaci da se mora paliti uz pomoc racunara, dok je 4.3.4 untethered. Gevey koliko mi je poznato radi i sa 4.3.5 tako da sto se toga nice nema brige. Imas na netu da skines 4.3.4 verziju, updatuj je i realno to ti je poslednja potrebna verzija, dok ne izadje iOS 5.
Sve verzije iOS-a 4 je moguce otkljucati, ni modem ni base band koliko znam vise nisu problem, kada je iPhone 4 u pitanju, a i sumnjam da cak i da je juce izasao iz fabrike da mu je updatovan software na 4.3.5 verziju. 4.3.5 je moguce otkljucati preko redsn0wa, ali kao tethered jailbreak, sto znaci da se mora paliti uz pomoc racunara, dok je 4.3.4 untethered. Gevey koliko mi je poznato radi i sa 4.3.5 tako da sto se toga nice nema brige. Imas na netu da skines 4.3.4 verziju, updatuj je i realno to ti je poslednja potrebna verzija, dok ne izadje iOS 5.
To nisam znao, izvinjavam se na pogresnoj informaciji.@M!ST!CX mala ispravka, 4.3.4 je takodje tethered, poslednji fw za koji je izasao untethered jb je 4.3.3
Zar prave tako verne kopije?Jos samo ako je to pravi ip4, a neki kineski model koji je uvalio neki od spambotova koji kruze po forumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari