Pa već se šuška za widgete, što će i gotovo sigurno uvesti jer je glupost da jedan moderan sistem nema widgete, i ovo nema nikakve veze sa Samsung pričom. Drugi deo moje rečenice je šala, ali će se ispostaviti da je to zapravo istina.Ne kapiram šta skačeš, koliko sam čitao po forumima i sajtovima iOS 5 će doneti widgete i bolje notifikacije. Btw. ja nemam ništa protiv iPhonea i iOSa, imao sam iPhone do pre godinu dana dok si se ti kleo u WMobile, tako da ne spadam u grupu Apple hejtera.
![]()
To sto ti radis je klasicno podbadanje i ne vidim kako ne spadas u grupu hejtera kada ovde samo to radis?
.... ako budu widgeti u iOS 5 (a biće ih), Apple, tj. korisnici, neće predstaviti to kao nešto revolucionarno u svetu iOSa? Malo sutra.
Ja nemam problem sa iOSom, dobar je sistem, ima određenih mana koje meni smetaju, kao što je npr. nedostatak widgeta, homescreena i bolji sistem notifikacija.
Btw. Uroše, ne znam što se spominje Android ovde, ovako će se početi samo još jedna od iOS vs Android tema.
I meni smeta milion stvari na androidu ali ako probam to da kazem odmah dobijam opomene i naravno da mi smeta kada vidim vas nekoliko ovde kako redovno spamujete.
Sto se multitaskinga tice, ljudi su ga napravilo kako treba i predstavili kako radi, u cemu je problem?
Zbog cega sve apple korisnike stavljas u isti kos?
Ako widgete budu radili kao sto su na Androidu (ako ih uopste i bude), to nece da valja. Za notifikacije se slazem. Mada sam na YT gledao nekog tipa koji je fino osmislio notifikacije i integrisao ih u iOS. Okacicu klip ako uspijem da ga nadjem.
Ma nece, valjda je dosadilo ljudima :smash:
Doneće widgete, što će neki predstaviti kao revolucionarno.![]()
ma dobar je... samo meni oće ponekad da prsne skype i perfect browser... boga pitaj što, možda zato što mi je uređaj jb... mada ne bi trebalo da ima veze to nešto
Ne pravim se naivan, vec me zaista zanima, kako to ne radi video call? svima ili pojedincima?Bar ti na Ios-u radi Skype "video call" za razliku od nas na Androidu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari