Nikako ne mogu da nađem zvaničnu GTalk aplikaciju za iOS 4... Jel tako nešto postoji uopšte? Mnogo ću da se smorim ako nema![]()
Da, novi iOS ili restore starog brise sve sa telefona
Iskreno, platio bih 100-150 evra vise za fabricki otkljucan telefon. Zelim da koristim telefon u poslovne svrhe i bitno mi je da radi stabilno i da mogu da ga update-ujem preko iTunes-a kao i svi gradjani prvog reda () . Imam iPhone 3G i je*avao sam se ceo dan da ga otkljucam (i jos ima neke bagove)
Imam ponudu da kupim SimFree iPhone 4 iz Austrije (Bec), pa me zanima ima li neke razlike u operativnom sistemu izmedju Austrijske (ili bilo koje ne-engleske verzije) i one iz USA? Verovatno cu morati da podesim Language po prvom ukljucivanju, ali da li ima jos nekih razlika koje eventualno ne mogu da se rese (recimo da spelling auto complete radi samo na nemackom i sl.)? Telefon mi je potreban da bude stabilan zbog posla i ne zelim da ga Jailbreak-ujem. USA podesavanja mi odgovaraju jer komuniciram uglavnom na engleskom (SMS, E-mail i sl.)
Imam jos par pitanja, ako nisam dosadan(nazalost, nije malo para dati za telefon)
Kada bih kupio SIM-free (Unlocked) telefon, da li bih (i kako) morao da ga aktiviram? Za sta uopste sluzi aktivacija? Da li to moraju da rade samo oni koji su zakljucani na neku mrezu?
Hvala puno
Ne. Telefoni su novi. Kupio sam u isto vreme dva ista telefona iz iste serije, isti model i taj drugi je prijatelj probao da upari sa macbook pro i isti problem. Racunar prepoznaje telefon, ali ne moze da salje nista. Pise da na telefonu nema neophodnih usluga (grubi prevod sa norveskog koji mi bas nije jasan).
Moze li mali tip gde moze da se kupi. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari