Šta je novo?

iPhone 4 & iOS4 - zvanična tema

Vlc player je povucen sa app storea zbog krsenja gpl licence. Autor iphone i ipad verzije vlc playera nije clan vlc tima. Po gpl licenci trebao je da objavi source code, sto nije uradio.

Koliko sam ja razumeo, autor je sam trazio da se povuce VLC sa appstore zato sto nije hteo da prihvati apple uslove koji su drugaciji od onih koje ima Videolan original "GNU public license".

Autor je sada postavio VLC na Cydia na njegov repo:
http://rpetri.ch/repo

LINK

Poslednja izmena:
Svejedno je, ochigledno da je VLC na iPhoneu krsh pored ovog AVPlayera...

Ja sam Oplayer probao pre jedno 6 meseci i obrisao ga odmah koliko je bio dobar :) Ovaj AV izgleda da pusta sve shto mu dash, a to je jedino i potrebno...

Od sada zvanicno iP4 i na Verzion mrezi u USA.

heroverizon20110111.jpg

Antena je promenjena kako kazu da bi radila na CDMA mrezi i takodje kazu da nema nikakvih problema sa prijemom.
Za mene je interesantno to sto CDMA ne nudi u isto vreme i Voice i Data kao GSM, ja to nisam znao, i po meni je malo to glupo :)

Poslednja izmena:
Ima antenu kao onaj "iPhone 5" prikazan u delovima :)

AirPlay strimovanje sa iPhone 4 na moj Mac mini.
Na telefonu je instaliran AirVideoEnabler iz Cydije, a na Mac miniju je instaliran AirPlayer za Mac.

[YOUTUBE]LmnXoc-rEmI[/YOUTUBE]

Prva dva klipa (Garbage i Equals Three) su strimovana sa telefona na moj Mac mini iz YouTube aplikacije. "Equals Three" video je malo kočio zbog baferovanja pošto je strimovan u visokom kvalitetu.
Treći video (Blink 182) je strimovan iz Safarija sa DailyMotion sajta za iPhone.
Četvrti video (Shakira) je strimovan iz iPod aplikacije.

Poslednja izmena:
Jesi li probao? :)

Ici cu kasnije do iSrbija da mi iseku karticu, necu sam da se zezam sa tim, javicu odmah, ne brini :)

Nego, dobio sam odgovor od T-Mobile Austria poshto sam ih pitao za unlock i objasnio situaciju, kazu mora da istekne dve godine i josh da platim 150e da bi ga otkljuchali :)

Imam ja "seckanu" karticu. Ajde da to probamo jer i mene interesuje. Samo moj je sa Orange-a.

@MAD_MUzzY
Kupio sam i ovaj iParking Serbia i mogu da ti kazem da ima veliki plus zato sto poseduje vec sve zone u svim gradovima u Srbiji...

Nema nista od ovog unlocka. Sve vreme mi je bilo chudno shta to znachi "T-Mobile Unlock", i ochigledno odredjeni telefoni sa te mreze to imaju, a ja ne mogu da uradim taj prvi korak u kome treba stisnuti "Unlock", jer ja to nemam :) Ako to preskochim, iTunes mi samo kaze da ubacim karticu sa podrzane mreze :)

Ma nisu, u tekstu pishe da procedura sluzi da bi se koristile kartice drugih provajdera i prikazuje kako je neko u NL uspeo da otkljucha T-Mobile telefon i stavi karticu drugog provajdera. Ochigledno tu postoje neki telefoni koji imaju neki 'unlock' ma sta to znachilo, ali to nije ovaj moj iz Austrije.

Ne gine da cekam unlock ili da uzmem otkljuchan iz USA, ali me smara i jedno i drugo :)

:(

Ja nesto verujem da unlock za sada ne postoji. Ni u najavi... vidis da ga "odlazu" cim se cuje nagovestaj o novom fw-u. Uzmi simfree ***.

@priest: Kako si je kupio? Imas iTunes nalog? Ja cu kralju da posaljem pm da mi da broj racuna na koji cu da mu uplatim pare posto nemam mogucnost da kupujem aplikacije sa appstore-a. Vidim da su okacili verziju na apptracker pa cu je odatle skinuti.

Poslednja izmena:
Mislim da je fake taj t mobile unlock. Driver, a jel si nabavio neki iphone? Koji baseband?

Radi HR iTunes normalno...

Driver, a jel si nabavio neki iphone? Koji baseband?

Poslednji, 03.10.01, a kao da je bitno i da je prethodni kad ne moze ni jedan. Cekam pocetak februara pa fon ide u oglase, ne mogu da cekam Mart, stici ce mi otkljuchan iz USA sto puta do tada...

Muzzy, može i obična Visa Electron (naravno devizna), samo se registruješ na HR iTunes, kao što su rekli pre mene.

Cekam pocetak februara pa fon ide u oglase, ne mogu da cekam Mart, stici ce mi otkljuchan iz USA sto puta do tada...

Ja ću svoj danas da dam u oglase. Ili ću da menjam za HTC Desire HD ili ako me u*enja kombinacija da ga prodam u inostranstvu za pare za koje mogu kupiti SimFree :(

Ajde ovde da pitam buduci da mi je na drugoj temi obrisan post... Da li je moguce da na Smart telefonu od blizu 7 glava ne mogu da sacuvam attach iz email-a, na primer .mp3 :) Bem mu misha...

Nazad
Vrh Dno