A da li mogu SMSovi, MMSovi i slično da se prebace sa 3 na 4 tj sa jednog iPhone-a na drugi?
Meni je ukljucen uvek wifi, bluetooth zbog kola, imam mozda sat vremena price dnevno, a cesto i manje, 30tak sms-ova. Ne koristim 3G i te tehnologije koje u Srbiji jos uvek nisu savladane i obicno 4ti dan uvece mora na punjac. Me like it. A bogme i kad se drnda, a da to nisu nekakve igrice opet radi dosta duze (pricam po licnom osecaju) nego sto je to stvar sa ranijim modelima i trenutnom konkurencijom.
koristi opciju restore from backup i vratice ti sve ukljucujuci i aplikacije (nisam probao ali trebalo bi)
Evo ti za sad i jos 20%A ti kako hoces...
Evo ti za sad i jos 20%A ti kako hoces...
Ovo je nemoguće, jel' radio ps malo? Meni nikada u životu nije drzao ni 2 full dana. Jel' imas neki battery pack? Tvoj ip4 je fenomen onda ako je ovo istina.
Koristim ga koliko mi treba. Desire mi je u ovom rezimu svako drugo vece trazio punjac, kao i 3GS. A ovaj tek cetvrto vece
Znaci ne sedim na njemu i ne koristim ga za mutimediju, nego ono, kao komunikator, mail i web kad nisam kraj racunara, skype video call, sms i call. Ostale stvari tipa igranje igrica ili ne znam ti ja sta ne praktikujem na mobilnom telefonu.
Nije zaista nikakav PS. Al etodobices u utorak uvece nov screenshot
Mene je to od strane apple-a mnogo prijatno iznenadilo.
Napravite razliku izmedju unlocka i jailbreak-a. Jailbreak omogucava pokretanje piratskih app i app koje Apple nije odobrio, dok unlock omogucava upotrebu drugih SIM kartica. Unlock bez jailbreak-a nije moguc.
U svakom slucaju, JB je nepohodan da bi uopste koristio telefon u Srbiji jer je neophodno instalirati CallerID fix bez koga iPhone ne prepoznaje brojeve iz imenika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari