zendraqla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.10.2003
- Poena
- 680
Mala digresija: jel snimio neko dijabolu što na limundu prodaje četvorku za 82.000, lik je lud 100%...
Možda je NEW YEARS THROW UP edition :d
Mala digresija: jel snimio neko dijabolu što na limundu prodaje četvorku za 82.000, lik je lud 100%...
Ja sto vise gledam oglase manje mi je jasnoEvo dva primera pa mi molim vas recite koji da uzmem, koja je razlika.
APPLE iPhone 4 16GB, boja-crna, nov, originalno pakovanje, zapakovan, zaključan na 4.1, Beograd, 500 EUR.
APPLE iPhone 4 16GB, boja-crna, originalno pakovanje, SIM free, račun, 680 EUR.
Hvala, znaci ipak mora da platim vise da se ne zezam sa cackanjem.
hmm.. greska.. prepoznaje pozive ali ne i SMS poruke. Resenje je ili CallerID fix ili dupliranje brojeva u imeniku u obliku +3816xxxx i 06xxxxxx
Nebitno, da bi iskoristili sve sto nudi iphone treba imati JB.
@J Lo
Zakljucan iPhone kupujes samo u vreme kada postoji unlock, ne vredi da ga kupis i samo da ga gledas jer su to velike muke![]()
Hm, ja sam na mts-u. Kada sam (opet) uzeo iPhone otisao sam na Gmail Contacts, prepravio sve iz 06x u +3816xxx i od tada mi normalno prikazuje sve vezano za sms i pozive.
Secam se da je bio taj problem na ranijem software-u, ali na 4.2.1 to radi ok.
Meni traje 10 kad ga ne koristim.Ako ste drugari nadam se da cete u nekom obliku postovati linkove i novosti vezano za unlock i jailbreak za 4.2.1.
Licno me ne interesuje, al imam drugara koji imaju te iPod-ove, pa cisto da se informacija o unlock-u prosiri sto pre
Nego sto se tice iPhone-a, jel jos nekom traje baterija puna 4 dana ili samo meni![]()
geohot je trenutno zauzet oko PS3. Sumnjam da ce ovoga puta umesati prste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari