zendraqla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.10.2003
- Poena
- 680
Mala digresija: jel snimio neko dijabolu što na limundu prodaje četvorku za 82.000, lik je lud 100%...
Možda je NEW YEARS THROW UP edition :d
Mala digresija: jel snimio neko dijabolu što na limundu prodaje četvorku za 82.000, lik je lud 100%...
Ja sto vise gledam oglase manje mi je jasnoEvo dva primera pa mi molim vas recite koji da uzmem, koja je razlika.
APPLE iPhone 4 16GB, boja-crna, nov, originalno pakovanje, zapakovan, zaključan na 4.1, Beograd, 500 EUR.
APPLE iPhone 4 16GB, boja-crna, originalno pakovanje, SIM free, račun, 680 EUR.
Hvala, znaci ipak mora da platim vise da se ne zezam sa cackanjem.
hmm.. greska.. prepoznaje pozive ali ne i SMS poruke. Resenje je ili CallerID fix ili dupliranje brojeva u imeniku u obliku +3816xxxx i 06xxxxxx
Nebitno, da bi iskoristili sve sto nudi iphone treba imati JB.
@J Lo
Zakljucan iPhone kupujes samo u vreme kada postoji unlock, ne vredi da ga kupis i samo da ga gledas jer su to velike muke
Hm, ja sam na mts-u. Kada sam (opet) uzeo iPhone otisao sam na Gmail Contacts, prepravio sve iz 06x u +3816xxx i od tada mi normalno prikazuje sve vezano za sms i pozive.
Secam se da je bio taj problem na ranijem software-u, ali na 4.2.1 to radi ok.
Meni traje 10 kad ga ne koristim.Ako ste drugari nadam se da cete u nekom obliku postovati linkove i novosti vezano za unlock i jailbreak za 4.2.1.
Licno me ne interesuje, al imam drugara koji imaju te iPod-ove, pa cisto da se informacija o unlock-u prosiri sto pre
Nego sto se tice iPhone-a, jel jos nekom traje baterija puna 4 dana ili samo meni
geohot je trenutno zauzet oko PS3. Sumnjam da ce ovoga puta umesati prste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari