Šta je novo?

iPhone 4 & iOS4 - zvanična tema

koliko ta AR ima velike mogucnosti, jedva cekam da se pojavi sve vise i vise aplikacija.

Ne radi bas kako ga reklamiraju...

Inace, da li ima nekih najava za unteethered jailbreak za iOS 4.2.1?

Ne radi bas kako ga reklamiraju...

ali zato Prizmo ubija kako radi ;)

ni Bableshot nije los ali ima limit u kolicini teksta koji moze da prevede...

i jedna i druga apliakcija ne rade u realtimeu ali omogucavaju da uslikate tekst i da ga zatim app prevede.

BTW presao sam infinity blade u blodeline-u 5. ostali?

Poslednja izmena:
Evo ovako stoje stvari. Iz ličnog iskustva, iPhone 4 je moguće uzeti u Austriji (ako imate sreće da naletite na prodavnicu gde ih još ima jer su retke, a mene je bukvalno poslednji ukenjao). iPhone 4 32GB Black T-mobile, 99e+49e mesečno na 24 meseca.

Kovac & ostali sa GameCentrom - bacite nickove na PM. Posle punog Playstation Networka, malo mi je cudna prazna gamecentre lista, posto poznajem jos samo jednu osobu sa iOS uredjajem.

Kovac & ostali sa GameCentrom - bacite nickove na PM. Posle punog Playstation Networka, malo mi je cudna prazna gamecentre lista, posto poznajem jos samo jednu osobu sa iOS uredjajem.

lol!

to mi nije ni palo na pamet da otvaram... :D retko se igram, a ako se i igram to je uglavnom na nivou '99-'03... eventualno Crysis... evo sad idem da otvorim usera...

^Sta bi sa GC-om? :)

Inace, kupio sam Infinity Blade i mogu da kazem da mi se ne svidja. On-rails dungeon crawler. Drzacu se igara tipa Angry Birds/Fruit Ninja, leze hardwareu mnogo bolje.

Mogao bi "Zvanicni iOS gaming thread" da se napravi. Izgubi se diskusija o igrama ovako.

Poslednja izmena:
meni word lens odlicno radi... jedino je kada ima vise fontova na stranici potrebno da se napravi fotografija... i na njoj je sve malo bolje prevedeno.

@Ragnarok: +1 za gaming iOS podforum!

Ovo je zamena za muziku u kolima?! Ima već duže vreme u ponudi HU za kola sa podrškom za BT, nema mi smisla uopšte zameniti HU ovime samo zbog priče...

Izasao Skype za iPhone sa podrskom za video pozive :)

LINK
skype-for-iphone-hero-im.jpg

Probao sam sa burazerom, bolji je FT ali i ovo nije lose.

Skype ima mnogo veći broj korisnika i baš je fora sad kad uključiš video call a nisi negde statičan za kompom :)

Testirao malopre iPhone 4 preko wifi i racunar s kamericom i sasvim zadovoljavajuce radi! Lako se koristi, nista ne koci, ne bode, sve kako treba. Eto to je to...

Meni je drago sto izgleda da koristi push i mogu sada da budem non-stop online i na skype. Ostavio sam ga preko noci online i nije imao uticaja na bateriju.
Plasio sam se da koristi onaj klasican multitasking koji trosi bateriju jer sam tako nesto procitao na netu.
Ja sam zadovoljan kako radi i video, i voice, i chat na njemu... imas skoro sve kao i na PC.

Dobro je sto skype svi imaju (mislim na PC) i zato je u prednosti nad recimo FaceTime, jedino sto je slika malo bolja na FT, bar meni se tako cini.

Bolja je slika na FT. Besmisleno je porediti kolicinu korisnika ova dva servisa i dobro je sto imamo podrsku za VC. Ono sto mi se ne dopada je nemogucnost chata u toku video poziva i "end call" dugme kad prebacis u landscape mod. Sve ostalo jako lepo radi.

FT je predvidjen da radi preko wifi (veći bandwidth na raspolaganju) a Skype ima u planu i 3G pa su verovatno išli na veću kompresiju kako bi većem broju ljudi radilo.

Sve u svemu, odlična stvar :)

Meni je drago sto izgleda da koristi push i mogu sada da budem non-stop online i na skype. Ostavio sam ga preko noci online i nije imao uticaja na bateriju.
Plasio sam se da koristi onaj klasican multitasking koji trosi bateriju jer sam tako nesto procitao na netu.
Ja sam zadovoljan kako radi i video, i voice, i chat na njemu... imas skoro sve kao i na PC.

Dobro je sto skype svi imaju (mislim na PC) i zato je u prednosti nad recimo FaceTime, jedino sto je slika malo bolja na FT, bar meni se tako cini.

naravno da ne koristi push i ima uticaja na bateriju ako ti ne primecujes *** ;)

ugasi skype skroz pa testiraj taj push :D naravno da ces biti offline

potrosio mi je samo 1% za 7 sati, pa zato sam pomislio da ne koristi onaj klasican multitasking, provericu jos tu potrosnju kada sam online :(
Poruke kada stignu, prikazuju se kao push notifikacije.

Koliko kod vas jede bateriju?

Poslednja izmena:
notifikacija je lokalna a da ti trosi 1% na 7 sati to je standby od 29 dana toliko nije ni fabricki a kamoli sa upaljenim dodatnim programima ( push,skype i sl )

Standby time: Up to 300 hours

ti tvrdis da sa ukljucenim skajpom i verovatno jos necim imas 700 ;)

Poslednja izmena:
Toliko mi je prikazao jutros i ne tvrdim ja vec telefon. :)
Uglavnom preko noci ispadne baterija za 2%
Evo sada sam izmerio sa BatteryDetective, i potrosnja je -68mA sto ne bi trebalo da je lose, mada ostali programi sto koriste push kao na primer IM+ ili YahooMessenger ne trose nista -0mA
Ne znam zasto oni ne koriste push na skype...

Koliko tebi trosi?

Prilozi

• IMG_0215.PNG
    IMG_0215.PNG
    153.7 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
Mala digresija: jel snimio neko dijabolu što na limundu prodaje četvorku za 82.000, lik je lud 100%...

Vrh Dno