Šta je novo?

iPhone 4 & iOS4 - zvanična tema

Pa verovatno zato sto moras da trosis minimum 5.140 din. mesecno za racun i minimum 80.000 din. godisnje u prvoj godini u paketu SurfPrat M... a to je koliko sam video skoro pa i najjeftiniji paket :p
A telefon te tada izadje 18.370 din. (iPhone 4 16GB)
Ispravite me, ako gresim...

Popravila se drasticno evo juce sam legao oko 1:00 bilo je 82%, stavio sam ga u airplane mod kao obicno i ujutru vidim 81%. Tokom dana evo 3 popodne igrao sam igrice nekih pola sata, slusao mjuzu oko 40min, imao desetak poruka, jedan poziv od 15 min i surfovao nekih 15-tak minuta i sad sam na 77% :banana:
Da sam to juce radio bio bih na nekih 30 ili 40% verovatno. Mislim da je to bilo u pitanju, a mozda i lock screen koji nisam reinstalirao. Ajde to cu probati veceras:wave:. Taman da izolujem problem ako je moguce.
Ne znam da li koristis ultrasn0w ili imas simfree, ali pojavio se update za ultrasn0w koji drasticno poboljsava trajanje baterije.

Evo kako izgleda kod mene, push mi je ukljucen non-stop:

IMG_0185.png

Poslednja izmena:
Kako je pokazala anketa sprovedena na 9.785 osoba, vlasnici i vlasnice iPhona imaju više partnera od onih koji imaju mobilne telefone.
Sad su podelili ljude na one koje koriste iPhone i one koji koriste mobilni telefon :d

Nemomo vise o iphone sexu :) i offtopic je a i krenuce opet flame

Zasto nisi obrisao svoju poruku na istu temu?

Poslednja izmena:
Ne znam da li koristis ultrasn0w ili imas simfree, ali pojavio se update za ultrasn0w koji drasticno poboljsava trajanje baterije.

Evo kako izgleda kod mene, push mi je ukljucen non-stop:

IMG_0185.png

Da instalirao sam 1.1.1 ali mislim da je mobile substrate bio problem sta znam. Evo u sredu uvece oko 21:00 je bio full, danas petak 11:30 ostalo je 30%. Koristio sam ga dosta, instalacija, surf, mjuza, igrice, pozivi, GPS malo.

Pa verovatno zato sto moras da trosis minimum 5.140 din. mesecno za racun i minimum 80.000 din. godisnje u prvoj godini u paketu SurfPrat M... a to je koliko sam video skoro pa i najjeftiniji paket :p
A telefon te tada izadje 18.370 din. (iPhone 4 16GB)
Ispravite me, ako gresim...

Taj deo sam zanemario jer sigurno to kod njih nije mnogo ili možda grešim.

Valjda ce uskoro izbaciti neki update za mobilesubstrate jer vecina aplikacija sa cydije ga koristi, a ovaj trenunti zdere bateriju na iP4 ko lud.

Da li ti se popravila baterija i kada ga koristis ili samo u stanby, i za koliko?

Nigde ne mogu da pronađem mobilesubstrate. Kako da vidim koju verziju imam, da li mogu da apdejtujem, ili on postoji samo na 4G?

Ako je samo na 4G onda nagađam da je to samo za telefone koji nisu JBovani, jer kod mene nema tog paketa :)

Uzeh i ja iPhone4 16gb, na ugovor za 139e :) Mjesecno placam pretplatu 60e koja ukljucuje 800min razgovora, 650 poruka, neogranicen internet saobracaj i 5 brojeva u mrezi gratis. Ovo se meni isplati posto su mi racuni svakako bili 60+ eura

Sto se tice samog uredjaja prezadovoljan sam, mada nisam nesto previse kompetentan s obzirom da mi je ovo prvi iPhone ;)

Ne treba da budes kompetentan da bi znao kakav si telefon kupio.

Ne znam tacno sta nudi u odnosu na 3G i 3Gs, na to sam mislio ;) Prvi put sam na ovoj platformi pa bih vjerovatno bio prezadovoljan i prethodnicima :D

Uzeh i ja iPhone4 16gb, na ugovor za 139e :) Mjesecno placam pretplatu 60e koja ukljucuje 800min razgovora, 650 poruka, neogranicen internet saobracaj i 5 brojeva u mrezi gratis. Ovo se meni isplati posto su mi racuni svakako bili 60+ eura

Sto se tice samog uredjaja prezadovoljan sam, mada nisam nesto previse kompetentan s obzirom da mi je ovo prvi iPhone ;)

Za ovakav paket bi u Kanadi placao vise od 80$ tako da je to sasvim ok cena za Crnu Goru.

60 eura je poprilicna cifra - to je otprilike 80$ tako da bi i za strance sa poprilicnim standardima to bio ATTACK na dzep.

S druge strane to je najskuplji paket i daju svasta nesto s obzirom na lokaciju, a mislim na surovi Balkan.

Konacno ljudi, nedelja 10.08.2010 bice dostupan JB 4.1 :banana:

Deseti avgust? lol.
Pravi info je 10.10.2010 u 10:10:10 (kod nas u 11.10.10 jer smo valjda GMT+1)

Poslednja izmena:
Geohot se javio i najavio da ce u ponedeljak 11.10 objaviti limerain, JB i unlock za 3gs,ip4, ipad i neki ipod touch.
http://limera1n.com/

aaa.. neverovatno.. bio link za download limera1n pre 5 min i onda je nestao sa sajta.. proverite ponovo kasnije:
http://limera1n.com/

edit2: evo ga mirror:
http://www.megaupload.com/?d=QL5H9RXU

ali i upozorenje

limm.png

Testirao sam ga na viruse i cist je:
http://virusscan.jotti.org/en/scanre...d0da31a49653ca

edit3:
ponovo se pojavio dl link na limera1n.com.. i fajlovi se razlikuju..
ja bih preporucio da sacekate malo

edit4:
izgleda da radi osim na 3gs sa novim bootom. Prve informacije govore da stvar funkcionise na ip4 4.1. Pojavila se app Limera1n pomocu koje mozete instalirati Cydiu.

Ovo je bilo neko dokazivanje medju njima jer Geohot sada je zeznuo ove sto su najavili JB za sutra u 10.
Koliko sam shvatio ovi od sutra ipak nece koristiti bootrom exploit koji su hteli nego koristice ovaj sto se pjavio veceras. Bila bi prava steta da sprze dva takva exploita bez veze.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da.. geohot ih je malo za***o. Elem.. limera1n ima problema.. negde radi, negde ne radi.. jos uvek je beta.

Ostaje jedino da se ceka, nema drugog.

Grant ce da se iskristalishe to za dan-dva

Evo vec 3 sata testiram ovaj JB 4.1 na iphone4, probao sam niz aplikacija, sve radi savrseno ;)

probao sam na iPad 3.2.2 I ne radi :(

udje u DFU mode pa eksploatishe par sec i posle toga se samo pojavi slika sa usb kablom i stoji tako :(

Nazad
Vrh Dno