Šta je novo?

iPhone 4 & iOS4 - zvanična tema

Wireless jede bateriju. Ne znam odakle ti ideja da ti je on stalo upaljen. Pogledaj zvanicne specifikacije i videces sta pise za wireless potrosnju.

Nemam pojma ali ocekivao sam da traje duze. tokom noci sam iskljucio wifi i stavio u airplane mod. Ujutru se probudim ostalo oko 50%. Danas sam koristio par poziva od po 5-6 minuta, malo surf wifi i evo ga na 29% popodne 14:00 casova.
Znaci vi ne drzite wifi ON non stop ili?

Ma nije stvar verovanja,jer ja mogu sebe da ubedim da verujem da ce padati gole zene sa neba al dok ih ne vidim ne verujem,isto tako i ovo.Sad sam bas pre nekih par sati uporedio sliku sa moje omnije hd flesovane sa najnovijim softverom i sliku sa novog savrsenstva i moram se razocarati u cudo nove generacije,jer je cinjenica da losije pravi slike od omnije i8910.Mnogima to nece biti merilo za fotografije na tel i ostalim uredjajima,dok meni prvenstveno to igra ulogu.Znaci samo komentarisem i ni u kom slucaju ne potcenjujem uredjaje nove generacije,al sto jest ,jest mogli su da stave bolju kameru.

Cek da pogodim, da iPhone 4 ima 12 megapiksela onda bi pravio bolje slike od Omnije? :D

Eto vidite sta se dogadja kad nesto prokomentarisem,a da ste lepo procitali moj post mislim na falcona i mustanga ne bi pametovali bez razloga nego misle da su najpametniji pa se k...e kao oni sve znaju a to me strasno nervira.Pa da ja vas pitam momci pametnjakovici imate li vi omniju hd pa ste uporedili slike?Naravno da nemate jer da imate ne bi tako ni pricali.Stojim i dalje da su slike provereno bolje na hd omniji nego sa nove cetvorke.Druga stvar ja nisam rekao da je omnija bolja zato sto je imam nego da su mogli da poboljsaju kameru jer po meni je glupo da najnovije tehnolosko cudo ima losiju kameru od proslogodisnjeg modela a kosta kao dve omnije.
Treca stvar momci kad nekog citirate onda mora da imate proverene argumente da to nije tako,a ne da stavljate neke smajlije i kezove kako bi ispali pametniji smejali se drugima kako nista ne znaju.Cetvrta stvar kojase odnosi direkltno na moderatora tj.falkona.Ne racumem zasto volis da dizes stalno tenziju izigravajuci nekog badzu tj.supermena, kako su drugi nizi od tebe? Ja takve ljude vidim kao zle kojima zloba viri iz ociju.Nemam nista protiv tebe ali necu ti dozvoliti da na takav nacin citiras moje postove,kao sto vec jesi par postova unazad.Ovi ostali manje vise ali tI kao moderator NE BI TREBAO TAKO DA SE PONASAS.

haha bitne su tri stvari, a to su:

Prvo, nigde nije receno da iPhone ima bolju kameru od te tvoje omnije.
Drugo, ti si rekao da je trebalo da stave vise (8) megapiksela u ajfon a ne i to da su trebali staviti bolju kameru.
Trece, ispromasivao si se samo tako :D

Eto vidite sta se dogadja kad nesto prokomentarisem,a da ste lepo procitali moj post mislim na falcona i mustanga ne bi pametovali bez razloga nego misle da su najpametniji pa se k...e kao oni sve znaju a to me strasno nervira.Pa da ja vas pitam momci pametnjakovici imate li vi omniju hd pa ste uporedili slike?Naravno da nemate jer da imate ne bi tako ni pricali.Stojim i dalje da su slike provereno bolje na hd omniji nego sa nove cetvorke.Druga stvar ja nisam rekao da je omnija bolja zato sto je imam nego da su mogli da poboljsaju kameru jer po meni je glupo da najnovije tehnolosko cudo ima losiju kameru od proslogodisnjeg modela a kosta kao dve omnije.
Treca stvar momci kad nekog citirate onda mora da imate proverene argumente da to nije tako,a ne da stavljate neke smajlije i kezove kako bi ispali pametniji smejali se drugima kako nista ne znaju...

f_3ncm_e64b52c.png

f_4m_f489f1e.png

Toliko o kameri iz prošlogodišnjeg modela, argumentovano :wave:

Tenziju sam dižeš time što ničim izazvan utrčavaš u temu sa izjavama kako tvoj telefon pravi bolje fotke, a da to uopšte nije predmet i tema rasprave, pritom odvališ odokativno željenu brojku megapiksela kao da je to jedino bitno na jednom foto senzoru. Ako neko od moderatora ima živaca da kulturno prodiskutuje sa neistomišljenicima ovde a da pritom poseduje Apple hardver (pa i novi iPhone 4 koji treba da mi stigne za koji dan) onda sam to ja.

Nemam pojma ali ocekivao sam da traje duze. tokom noci sam iskljucio wifi i stavio u airplane mod. Ujutru se probudim ostalo oko 50%. Danas sam koristio par poziva od po 5-6 minuta, malo surf wifi i evo ga na 29% popodne 14:00 casova.

Izgleda da mobilesubstrat pravi problema, probaj uninstall iz cydije, obrisace ti i jos nekoliko programa, (pokazace ti spisak) ali bar probaj.

Ne sme preko noci da padne vise od 1% eveentualno 2%, barem je tako kod mene, tj obicno mi ne padne ni 1%. Pricam ti o 3G i 3GS. To se desava obicno kada imas nesto instalirano preko Cydije pa ti srce bakteriju. :)

Poslednja izmena:
Ja nisam gasio nishta od toga i fon mi je trajao u najgorem sluchaju jedan dan. Kada sam ga koristio bez prestanka na 3G (koji troshi vishe nego wifi), trajao je oko 6 sati...

mislim da wifi trosi vise nego 3g
a sada mi je jasno kako vi uspevate da izvucete dva dana sa telefonom :) gasite net :)
meni je telefon uvek online da li na mobile network ili na wifi :)

Nemojte da se usudite da se suprostavite nindzinom junackom dvanaestercu.:D On da napise da prednja vga kamera na n95 pravi bolje slike od iphoneove sa 5mpx, ja bih mu poverovao.
Kad cete shvatiti da specifikacija i brojke kod apple ne igraju nikakvu ulogu. Jedino je merodavno da se uzme telefon u ruke i da se sve isproba.

Sve zavisi i od kvaliteta 3G mreže, a kod nas je užasan. :)

Izgleda da mobilesubstrat pravi problema, probaj uninstall iz cydije, obrisace ti i jos nekoliko programa, (pokazace ti spisak) ali bar probaj.

Nesto me onda kolje majke mu ga :) Ali da ode za 15% a bio je na airplane mod-u hmmmmm. Ajde probacu uninstall Mobilesubstrate.

Ne sme preko noci da padne vise od 1% eveentualno 2%, barem je tako kod mene, tj obicno mi ne padne ni 1%. Pricam ti o 3G i 3GS. To se desava obicno kada imas nesto instalirano preko Cydije pa ti srce bakteriju.

Pa i meni je bilo ok na 3G i 3GS-u ali na 4-ci jede nesto bateriju.

Evo nasao sam u oglasima 16gb za 850e, lepo napredujemo sa cenama.

Da li je još neko čuo nešto o tome da će Telenor imati iPhone u ponudi? Nisu mi rekli da li će biti 4G ili 3GS ili možda čak 3G ali rekli su da bi trebalo od septembra tj jeseni ove godine da krene to. Koliko sam pročitao Telenor je sklopio ugovoro sa Apple-om i prodaje iPhone u nekim zemljama.

Bravo Priest odradio sam uninstall i vratio sve ostale apps koje mi je uninstalirao i preko noci je 1% opala. To je to.
I hvala Mustangu takodje :banana:

Valjda ce uskoro izbaciti neki update za mobilesubstrate jer vecina aplikacija sa cydije ga koristi, a ovaj trenunti zdere bateriju na iP4 ko lud.

Da li ti se popravila baterija i kada ga koristis ili samo u stanby, i za koliko?

Poslednja izmena:
Da li je još neko čuo nešto o tome da će Telenor imati iPhone u ponudi? Nisu mi rekli da li će biti 4G ili 3GS ili možda čak 3G ali rekli su da bi trebalo od septembra tj jeseni ove godine da krene to. Koliko sam pročitao Telenor je sklopio ugovoro sa Apple-om i prodaje iPhone u nekim zemljama.

Da, prica se o tome vec duze vreme. Pregovarali su sa appleom, ali valjda jos cekaju odgovor, neke stvari tehnicke prirode su problem.

Da, prica se o tome vec duze vreme. Pregovarali su sa appleom, ali valjda jos cekaju odgovor, neke stvari tehnicke prirode su problem.

Dobro je da sam na vreme saznao. Taman sam hteo da uzmem VIPovu postpaid karticu :d

Valjda ce uskoro izbaciti neki update za mobilesubstrate jer vecina aplikacija sa cydije ga koristi, a ovaj trenunti zdere bateriju na iP4 ko lud.

Da li ti se popravila baterija i kada ga koristis ili samo u stanby, i za koliko?

Popravila se drasticno evo juce sam legao oko 1:00 bilo je 82%, stavio sam ga u airplane mod kao obicno i ujutru vidim 81%. Tokom dana evo 3 popodne igrao sam igrice nekih pola sata, slusao mjuzu oko 40min, imao desetak poruka, jedan poziv od 15 min i surfovao nekih 15-tak minuta i sad sam na 77% :banana:
Da sam to juce radio bio bih na nekih 30 ili 40% verovatno. Mislim da je to bilo u pitanju, a mozda i lock screen koji nisam reinstalirao. Ajde to cu probati veceras:wave:. Taman da izolujem problem ako je moguce.

Ako misliš na Lock Info meni je on ždrao bateriju na 3GSu na 4.01. Kad sam ga skinuo sve se vratilo u normalu.

Da na Lock info mislim. Reinstalirao sam i sve je ok sada, ne trosi vise kao lud. Danas sam radio bas svasta i ostalo mi 60% evo pola 11 uvece.:)

Poslednja izmena:
Uf! Kada bi i kod nas bile tako "nenormalne"... :)

Nazad
Vrh Dno