CiraEcchi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.07.2007
- Poena
- 319
udje u DFU mode pa eksploatishe par sec i posle toga se samo pojavi slika sa usb kablom i stoji tako![]()
lepo kaze drzi dva dugmeta i posle kaze pusti jedno ( power) znaci ovo drugo drzis i dalje![]()
Sada sve radi kako treba na 4.0.1, ne znam za 4,1da li postoje neke cydia aplikacije koje uticu na trajanje baterije , vidim da je neko ranije pominjao onaj mobilesubstitute da je bio bagovit?
@Gidra85:
limera1n radi JB na sledecim uredjajima:
iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G
i zahteva da imaju sledeci iOS:
4.0, 4.01, 4.0.2, 4.1 (3.2.x za iPad)
U zavisnosti koji baseband (BB) imas mozes koristiti ultrasn0w ili da cekas novembar kada izlazi 4.2 i unlock za novi baseband. ultrasn0w otkljucava sledece verzije BB-a:
- 01.59.00 (ip4)
- 04.26.08,
- 05.11.07
- 05.12.01
- 05.13.04
P.S.S Pazite da ne podignete BB ako nije vam simfree
Ne treba aktivacija vise sa karticom, posle JB telefon ti je hacktiviran.
Sinoc je izasao novi BiteSMS 5 koji radi na 4.1 pa sam uradio update na iOS 4.1
P.S. koliko vidim svi preporucuju limera1n, jer onaj drugi greenp0ison ima dosta bugova
P.S.S Pazite da ne podignete BB ako nije vam simfree
Koristio sam limera1n, a FT kazu da ga aktiviras pre JB da bi ti radio.
Evo upustvo za sacuvanje BB
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12134
Uputsvo za JB, samo kada kliknes na kick out of recovery pazi da ti ne bude iTunes pokrenut jer kod mene nije reagovalo dok nisam ugasio iTunes:
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12133
U iTunes sam posle uradio restore from backup sa 4.0.1
Takodje BiteSMS mi je sa reklamama ali radi, mada mislim da cu da je kupim jer stvarno vredi.
Pozzz :wave:
sinfuliphonerepo.com imash bitesms bez reklama:-devil-:
poz
Jel' 5-ca ili ranija neka verzija? Svejedno kupicu stvarno ova aplikacija zasluzuje kupovinu. Hvala na dojavi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari