I sve je verovatnije da ce se od sepmebra ili oktobra iphone naci u telenorovoj ponudi. Samo mogu da zamislim u kakvom ce paketu da ide.
Mozda bih trebao 5 avgusta ici do Londona. Gde je najbolje tamo pazariti simfree Ip4? Mislim najpovoljnije? Video sam u Applestore-u UK da je 16gb 599 funti? Kako onda izadje 480E? Drugo, ako i uzmem simfree telefon, dal se IP4 moze jailbreak-ovati sada i koristiti crackovane aplikacije ili moram da cekam da izbace jailbreak?
kao sto rekoh pojave se u apple prodavniciama u Londonu ali se brzo razgrabe... mom dobrom drugaru je ostavio lik u Regent street prodavnici pre par dana kada su stigli...
Meni treba da se poruci jedan iphone 4.jel bi mogao jos jedan da narucis?
Sad vidim da si u Kanadi, onda bi oroblem bio kako ga dopremiti do Srbije.
Kako?mozes da ga jb...
Zovu me pre sat vremena i kazu da je na stanju opet tako da sam narucio, treba da dodje za 2 nedelje. Inace kad se uzima online ovde treba oko 3 nedelje otprilike. Zvao sam danas Apple ovde u Montrealu imaju 3 prodavnice i svi su ih imali na stanju samo je guzva.
Ako nekome nesto treba da se prevede na francuski neka se javi.:wave:
nadji 1 post gde sam ja neargumentovano pljuvao iPhone ili pogotovo bilo koji Apple hw( koji i sam koristim jako dugo) u nekoj drugoj temi... nemoj da ti izgovor bude nemam vremena to mozes da uradis za 3 minuta... naravno, kada ponestane argumenata ide se sa argumentumom ad hominem, ali nista novo...Vazi da nisi pljuvao iPhone, isto kao i ostalih desetorica koji su samo casual dolazili u iPhone (pa su na kraju preshli na sve Apple) threadove da bi se svi redom pretvorili u flame fest jer su ti telefoni i uopshte njihov hardver u stvari neupotrebljivi, ali ih kupuju apple fanboyevi kao ja zato shto su lepi, ionako necu da ga koristim za prichu nego da se hvalim :d
Svuda je ista cena... najlakse tjes ga natji u malim apple prodavnicama po zabacenim delovima Londona... pre nedelju i po ga nije bilo svuda, ne znam kakva je sada situacija... Ako ides u neki drugi grad natji tjes ga sigurno u njihovom apple store...
480 izadje kada se odbije VAT...
mozes da ga jb...
@Bozha odgovor na 2. pitanje ti je dat u mom prethodnom postu. Jb za ip4 postoji, saurik je pokazao jbovan ip4, ali se jos ceka na neke ispravke u cydiji da bi sve radilo perfektno.
sto se tice jb bilo je pitanje da li ce moci jb kod sim free kao kod zakljucanog modela...![]()
Dal postoji JB sada, koji JA mogu da skinem odnekud, i otkljucam moj krvavo placeni iphone4?
A da platiš aplikacije u koje je neko uložio (krvav) trud? Pošto spominješ krekovane aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari