I sve je verovatnije da ce se od sepmebra ili oktobra iphone naci u telenorovoj ponudi. Samo mogu da zamislim u kakvom ce paketu da ide.
Mozda bih trebao 5 avgusta ici do Londona. Gde je najbolje tamo pazariti simfree Ip4? Mislim najpovoljnije? Video sam u Applestore-u UK da je 16gb 599 funti? Kako onda izadje 480E? Drugo, ako i uzmem simfree telefon, dal se IP4 moze jailbreak-ovati sada i koristiti crackovane aplikacije ili moram da cekam da izbace jailbreak?
kao sto rekoh pojave se u apple prodavniciama u Londonu ali se brzo razgrabe... mom dobrom drugaru je ostavio lik u Regent street prodavnici pre par dana kada su stigli...
Meni treba da se poruci jedan iphone 4.jel bi mogao jos jedan da narucis?
Sad vidim da si u Kanadi, onda bi oroblem bio kako ga dopremiti do Srbije.
Kako?mozes da ga jb...
Zovu me pre sat vremena i kazu da je na stanju opet tako da sam narucio, treba da dodje za 2 nedelje. Inace kad se uzima online ovde treba oko 3 nedelje otprilike. Zvao sam danas Apple ovde u Montrealu imaju 3 prodavnice i svi su ih imali na stanju samo je guzva.
Ako nekome nesto treba da se prevede na francuski neka se javi.:wave:
nadji 1 post gde sam ja neargumentovano pljuvao iPhone ili pogotovo bilo koji Apple hw( koji i sam koristim jako dugo) u nekoj drugoj temi... nemoj da ti izgovor bude nemam vremena to mozes da uradis za 3 minuta... naravno, kada ponestane argumenata ide se sa argumentumom ad hominem, ali nista novo...Vazi da nisi pljuvao iPhone, isto kao i ostalih desetorica koji su samo casual dolazili u iPhone (pa su na kraju preshli na sve Apple) threadove da bi se svi redom pretvorili u flame fest jer su ti telefoni i uopshte njihov hardver u stvari neupotrebljivi, ali ih kupuju apple fanboyevi kao ja zato shto su lepi, ionako necu da ga koristim za prichu nego da se hvalim :d
Svuda je ista cena... najlakse tjes ga natji u malim apple prodavnicama po zabacenim delovima Londona... pre nedelju i po ga nije bilo svuda, ne znam kakva je sada situacija... Ako ides u neki drugi grad natji tjes ga sigurno u njihovom apple store...
480 izadje kada se odbije VAT...
mozes da ga jb...
@Bozha odgovor na 2. pitanje ti je dat u mom prethodnom postu. Jb za ip4 postoji, saurik je pokazao jbovan ip4, ali se jos ceka na neke ispravke u cydiji da bi sve radilo perfektno.
sto se tice jb bilo je pitanje da li ce moci jb kod sim free kao kod zakljucanog modela...
Dal postoji JB sada, koji JA mogu da skinem odnekud, i otkljucam moj krvavo placeni iphone4?
A da platiš aplikacije u koje je neko uložio (krvav) trud? Pošto spominješ krekovane aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari