Jel iko isprobao kako radi iOS4 na iPod Touch 2G?
Kontam da multitasking ili totalno lose radi ili je totalno iskljucen, ali vise me interesuje da li je OS brljavi sa crackovanim appovima i igrama koje su na starijim os-ovima radili ok.
Also sta mu dodje izraz "MC Model"?
Apple je dozvolio Fring izbaci novu verziju aplikacije sa opcijom video poziva preko 3G mreže....
Fring video calls for iPhone
iPhone 4 jeste u Kanadi simfree...
Jel iko isprobao kako radi iOS4 na iPod Touch 2G?
Kontam da multitasking ili totalno lose radi ili je totalno iskljucen, ali vise me interesuje da li je OS brljavi sa crackovanim appovima i igrama koje su na starijim os-ovima radili ok.
Also sta mu dodje izraz "MC Model"?
Gde si nasao tu informaciju? Aj probaj da ga kupis. Nema ni 3GS-a prema tome mrka kapa. A tek kad bude izasao 4-ka nece je ni biti prvih par meseci ali uopste. Evo javljam prvi dan kad izadje.
Na Macserbia forumu sam video info koje drzave imaju simfree, i medju njima je bila Kanada, a evo sad i 10 sekundi guglanja, http://www.itproportal.com/portal/n...pre-orders-sim-free-iphone-4-pushed-july-2nd/
Apple je dozvolio Fring izbaci novu verziju aplikacije sa opcijom video poziva preko 3G mreže....
Fring video calls for iPhone
Opera mnogo bolje radi nego Safari kada je ne koristiš na WiFi, dakle 3G/Edge, tako da ti konstatacija nije tačna...
Opera mnogo bolje radi nego Safari kada je ne koristiš na WiFi, dakle 3G/Edge, tako da ti konstatacija nije tačna...
Opera koja nema pinch to zoom, i ne moze da se procita nista dok se ne zumbira do kraja.![]()
Pa ne vidim veliku razliku između pinch zooma kod safarija i double tap zooma kod opere (operi se mora postaviti na koliki procenat da zoomira pa je to jedina "glupost" ali opet je sve čitljivo i pregledno).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari