- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 2x8GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Mobilni telefon
- Poco F5
- Pristup internetu
- Optički internet
Elem ovo što je izgovoreno u citatu bi se mirne duše moglo reći i za Microsoft Windows, Office ili Nokia N-Series, posebno ove modele iz poslednjih godinu dana.
Ja samo mogu da zamislim koje bi to bilo pljuvanje po Micro$oftu kada bi iz Redmonda pokušali da nam utrpaju da svake godine menjamo Windows. Iz nekog razloga iPeople smatraju ovo za normalno. 😀 Ja doduše menjam Ubuntu svake godine, ali bitna razlika je da njega ne plaćam ništa.
Što se Nokia N serije tiče, ja iskreno ne znam ni jednu osobu koja je imala prvi N95 pa ga zamenila za blago unapređeni N95 8 GB ili N96 (osim ako je u međuvremenu crkao), dok međutim znam ljude koji su kupili prvi iPhone, pa onda drugi i sad će treći. Je li tako, Makso? 😀😀 Najveći smehotres je kada pričaju kako iPhone u stvari štedi pare. :d Dobro, Maksi možda i hoće zbog "američke veze" i činjenice da se u Srbiji ne može kupiti "legalan" iPhone, pa se polovni skupo prodaju, ali van te priče menjati iPhone svake godine po meni ima smisla samo ako čovek, kao ona mala, već ima Porše, konja, jahtu i par kuća u raznim zemljama. Obični ljudi koji dobrovoljno nude Džobsu da im sisa krv mi nisu jasni, ali bože moj, vaš život, vaš izbor.:,,: