Mandark
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2008
- Poena
- 309
(po tehnologiji ne po ukusu).
Mozhesh li samo ponoviti koje to tehnologije poseduje koje ga guraju ispred konkurencije?
(po tehnologiji ne po ukusu).
Procitaj opet taj deo koji si citirao. Niko nije rekao da je 2G najbolji telefon, vec je 3Gs onaj koji je trenutno na vrhu (po tehnologiji ne po ukusu).
Ja sam ti lepo rekao da ne moze da bude bolji kada nema uopste GPS.Znaci imas iPhone 2g star par godina i ti i dalje imas bolji telefon u svim aspektima od bilo koje trenutne nokije i ko zna koliko ce to jos da traje.
Ne, nego necemo imati problema tamo gde ti je najpotrebniji gps, u neki veci grad sa vecim zgradama, gde vidis samo mali deo neba, a meni nije dovoljno da budem presrecan samo ako jedva proradi gps kroz prljavu sofersajbnu u sred livade.Svaka cast, moci cete da se locirate ako ikada slucajno zalutate u WC, dnevnu ili spavacu sobu ili pak podrum.![]()
Dranje kupaca je N97 koji jos uvek nema upotrebljivi touchscreen i ima flat kabl koji viri a kosta samo koliko i novi 3Gs. I sad ti meni pricas o dranju kupaca.
Pa covece ne kritikujem ja to sto nokia korisnici kupuju stalno nove modele, vec nokiju koja se tako ponasa, tj pravi takve "sto pre kupi opet nov" proizvode (ovde valjda pricamo o proizvodima).
Ako si kupio iPhone 2g pre par godina ti i dalje imas 99% funkcija najnovijeg iPhone-a koji je i dalje broj jedan po tehnologijama/kvalitetu izrade/jednostavnoscu UI/mogucnostima. Znaci imas iPhone 2g star par godina i ti i dalje imas bolji telefon u svim aspektima od bilo koje trenutne nokije i ko zna koliko ce to jos da traje. To se zove premium proizvod, koji kada jednom kupis ne mislis narednih 3-4 godina (ako ne i duze).
Najlakše da kupite 3GS, jeste Hrvatska. Ljudi ih tamo prodaju u oglasima, počev od 450e za 16Gb, novi.
Sony?
E pa dosta je bilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari