Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 395
Ja tek sad izvalio da je na 18 prednja kamera ispod ekrana. Kakav je kvalitet? Jel nema problemq sa prelanjem svetla?
Tebi nema, njemu ima.Tebi izgleda nista nije jasno, mozes da kupis i 2 osamnestice, kazem da nema smisla da se prelazi sa 17 na 18, pa imam drugara milionera, igra fudbal u Notingemu pa ni on ne menja svake godine 🤣
Prednja kamera na 18 je ista kao na 17 i nije ispod ekrana.🙂 Verovatno si mislio na Duo, on ima jednu kameru ispod ekrana (kad se rasklopi telefon, a druga prednja kamera nije ispod ekrana kad je telefon zaklopljen). Ta kamera ispod ekrana je očajna, kao Šaomi iz 2019.Ja tek sad izvalio da je na 18 prednja kamera ispod ekrana. Kakav je kvalitet? Jel nema problemq sa prelanjem svetla?
To ti je face id kamera,ne prava.Ja tek sad izvalio da je na 18 prednja kamera ispod ekrana. Kakav je kvalitet? Jel nema problemq sa prelanjem svetla?
Kasno si mi rekao , ali ocekujem isti osecajKratko samo da javim neki jako cudan osecaj.
Juce sam transferovao 17pro u 18pro, namestio neke aplikacije to je to. Nekako, kad razmislim, najzanimljivije mi je bilo svo iscekivanje da predstave novi telefon, iako smo 95% sve znali, pa onda pre-order, pa da stigne. I onda kada sam ga imao u rukama, nista. Da li je depresija zbog kisnog vremena koje ovde traje vec treci dan, ili nesto drugo ne znam 🙂
Kao da me prosla volja, ok imam novi telefon, idemo dalje, i sada cekamo da cure informacije za XX.
Ovo najvise govorim za one koji se razmisljaju sta da rade. Ako niste sigurni, bolje mozda cekati Duo (ko hoce taj model) ili XX sledece godine.
Vraćaju Austrijanci, ja tako uzeo 17 u BečuZnam da ne vraćaju, kažem sa sve carinom i pdvom regularno da uzmeš tamo ispadne te jeftinije, pa to nema nigde 😄
Tako je, sinoc sam stavio i clear tampered glass zastitu, i nema problema sa Face ID.Negde sam video da onaj privacy screen moze da bude problem za face id.
Clear zastite ne prave probleme.
Jao brate sto me nasmeja sa tobleronama, pao sam sa stolice od smeha.Slično kao što je Toblerona povećavala razmak između trouglova. Negde mora da se uštine ako ne može na profitu.
KupujemProdajem najcesce, ja sam poslednja 2 uzeo u Americi, ali ako nisi u situaciji da odes do Amerike, onda najbolje na KPJel uglavnom kupujete preko operatera, tj paketa iPhone ili za kes negde (i gde?)? 😀
Jeidno što mu nisi rekao da onda ne može da kupi ni jedan app na US Apple Store ako nema i američku adresu na payment method.Mozes da napravis US nalog.
Stavis region na USA i to je to, imas siri i ostale stvari.
Apple gleda region, ne prati gps kordinate gde ti je telefon.
Takodje, ako hoces da dodas AC (apple care), mozes da napravis DE nalog, tu povezes svoju DE karticu platis AC i vratis US nalog posle.
Apple care se vezuje za serijski broj uredjaja.
Ja imam US nalog, i placen AC preko DE naloga u Srbiji.
Jeidno što mu nisi rekao da onda ne može da kupi ni jedan app na US Apple Store ako nema i američku adresu na payment method.
Sitnica.
Trenutno je mnogo isplativije uzeti bas tako preko operatera kad je pocetak, pogotovo zbog te 3godišnje garancije. Za jedno 8-10 meseci kad razlika bude na kp 500-600e u odnosu na operatere jos ako uracunamo i mesecnu tarifu uz telefon, to je vec druga prica. Ali tad ce vec krenuti pricao o XX…Ja sam ovaj put narucio preko A1, zeni sam prosle godine uzeo na KP, pa sam i mek uzeo na KP
medjutim, bio je problem sa MDM. Nedelju dana stresa proziveh dok mi prodavac nije zamenio - nije bila njegova krivica.
Zena htela da me prebije sto nisam uzeo u nekoj prodavnici.
Bolje dati malo vise i da sve bude legit, nego da opet prolazim kroz pakao za velike novce.
Tako da sam odlucio da uzmem u A1, a u medjuvremenu sam dobio +1 godinu garancije, dok je na KP samo 1 godina (Apple).
Makar je MDM lako srediti, ali ako si vec mogao da vratis onda najbolje tako.Ja sam ovaj put narucio preko A1, zeni sam prosle godine uzeo na KP, pa sam i mek uzeo na KP
medjutim, bio je problem sa MDM. Nedelju dana stresa proziveh dok mi prodavac nije zamenio - nije bila njegova krivica.
Zena htela da me prebije sto nisam uzeo u nekoj prodavnici.
Bolje dati malo vise i da sve bude legit, nego da opet prolazim kroz pakao za velike novce.
Tako da sam odlucio da uzmem u A1, a u medjuvremenu sam dobio +1 godinu garancije, dok je na KP samo 1 godina (Apple).
Makar je MDM lako srediti, ali ako si vec mogao da vratis onda najbolje tako.

Sto se tice iCloud Lock-a delimicno si u pravu. Sto se tice MDM-a zaobilazi se na svakom Apple uredjaju i nema nikakvih problema.Ako nije kraden mozda i moze, ako it momak klikne sta treba.
U suprotnom, moze da se zaobidje.
ALI
Neko, ciji je uredjaj moze da dobije notifikaciju da se isti koristi i onda moze da lupi remote lock.
Posle toga moze da se koristi za:
Pogledajte prilog 554072
Juče sam uzeo 18 pro 256 glacier u A1. Isti osećaj, očekivao sam više od skoka sa 14 Pro Max, ali realno nema neke prevelike razlike, a hajp me prošao posle 2 sata.Kratko samo da javim neki jako cudan osecaj.
Juce sam transferovao 17pro u 18pro, namestio neke aplikacije to je to. Nekako, kad razmislim, najzanimljivije mi je bilo svo iscekivanje da predstave novi telefon, iako smo 95% sve znali, pa onda pre-order, pa da stigne. I onda kada sam ga imao u rukama, nista. Da li je depresija zbog kisnog vremena koje ovde traje vec treci dan, ili nesto drugo ne znam 🙂
Kao da me prosla volja, ok imam novi telefon, idemo dalje, i sada cekamo da cure informacije za XX.
Ovo najvise govorim za one koji se razmisljaju sta da rade. Ako niste sigurni, bolje mozda cekati Duo (ko hoce taj model) ili XX sledece godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari