Ja mislim da su u Japanu digli cene 17-ci. Videcemo, sve je moguce.Koliko je realno da se digne cena iPhone 17 vakuum (Svi modeli) na KP ako 18 pro / max poskupe za 200-250$?
Ja mislim da su u Japanu digli cene 17-ci. Videcemo, sve je moguce.Koliko je realno da se digne cena iPhone 17 vakuum (Svi modeli) na KP ako 18 pro / max poskupe za 200-250$?
9to5mac.com
Kao i cena kvadrata novogradnje u NišuDodjosmo i u eru telefona od 3.000e..
Ja nesto imam osecaj da ce Fold (Ultra) proci kao Air. Isti osecaj sam imao prosle godine ovo vreme, a posebno kad sam video da ce Air kostati $999. Jeste tanak i sve to, ali mnogo kompromisa za te pare.Sto je ludje od cene iPhona, svakako.
Mislim da ce taj fold imati dobru prodju, videcemo.
Pod "socijalni" sam mislio najjeftiniji.😄A sto bi to bio socijalni model? Hoces da kazes da je pametnije da kupim 512gb+ nego da placam icloud? Opasno nam se racunica ne slaze.😉
Kod mene je 15 pro, mislim da kad izadje 18 da bi se moglo razmisliti na prelaz na obicnu 18-ku. Vidicemo...Mi koji kupujemo socijalne 256GB modele, ne bi trebalo da značajno osetimo poskupljenje. Proizvodnja 256GB PM modela će biti oko 155 dolara veća, Apple ima odakle da spusti maržu koja je prilično visoka za PM modele, pa da tako sačuva prodaju "socijalnog" modela, zbog udela na tržištu i kasnije zarade na iCloud, App Store i slično. Istu maržu može da kompenzuje na 512, 1TB i 2TB modelima koji zajedno čine možda oko 20% prodaje. Zbog svega toga ne bi me čudilo da 256GB model poskupi samo 100 dolara. Može biti i 150, u pesimističnom scenariju čak 200, a preko toga mislim da nema šanse, iako neki analitičari spominju i 300 dolara.
Ja ocekujem skok od 100-150 evra na evropskim trzistima. Mogu lagano da se provuku sa takvim poskupljenjem.Mi koji kupujemo socijalne 256GB modele, ne bi trebalo da značajno osetimo poskupljenje. Proizvodnja 256GB PM modela će biti oko 155 dolara veća, Apple ima odakle da spusti maržu koja je prilično visoka za PM modele, pa da tako sačuva prodaju "socijalnog" modela, zbog udela na tržištu i kasnije zarade na iCloud, App Store i slično. Istu maržu može da kompenzuje na 512, 1TB i 2TB modelima koji zajedno čine možda oko 20% prodaje. Zbog svega toga ne bi me čudilo da 256GB model poskupi samo 100 dolara. Može biti i 150, u pesimističnom scenariju čak 200, a preko toga mislim da nema šanse, iako neki analitičari spominju i 300 dolara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari