Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima, kakva su vam iskustva sa baterijom na običnom 17 pro? Planiram da pređem sa s24 Ultra, gde izvlačim između 4.5h i 7h SoT.

Nemam pojma, ok valjda. Ne žalim se. Punim uvek do 90% a lad idem negde dalje i duže kao danas do 100%. Danas je bila lokacija non stop, mapy.cz i meni je non stop na mreži, retko kada na wifi jer je ovde u sobi slab. A brzina 5G pa mi odgovara

Pokušavam da stavom skrinšot baterije, kaže da ide sa lokacijom wtf, lokacija isključena. I ušli zapali u neke probleme i neće da se postavi slika. Probam kasnije iz normalnijeg pretraživaca BraveIMG_5363.webp

Poslednja izmena:
Will Ferrell GIF

Pozdrav svima, kakva su vam iskustva sa baterijom na običnom 17 pro? Planiram da pređem sa s24 Ultra, gde izvlačim između 4.5h i 7h SoT.
Ja za 17pm mogu da ti kazem da je bolja nego na s24u posto oba koristim.Dok za obican pro ne znam.Jos ovaj S24u bas otisla baterija a ne mogu naci garantni list da ga provucem kroz 3 godinu garancije da mi zamene

Ja za 17pm mogu da ti kazem da je bolja nego na s24u posto oba koristim.Dok za obican pro ne znam.Jos ovaj S24u bas otisla baterija a ne mogu naci garantni list da ga provucem kroz 3 godinu garancije da mi zamene
17 pro e sim punim ga svako drugo vece, mada nisam neki heavy user.

Ne treba ti nikakav garantni list za s24u, prosetaj do pro- mobija i daj im tel, sve vec imaju u sistemu.
ovo je bila 3 godina yettel garancije a ugovor nije na mene a kartica je odavno prebacena na prepaid

Nema to nikakve veze sto se tel ne vodi na tebe, samo me poslusaj. Imao sam iskustva s tim i uvek je sve proslo kako treba.
Ako treba zamena za drugi uredjaj onda se trazi vlasnik tel na koga se vodi ugovor, za sve ostalo nema potrebe.
Da ne gusimo temu sa ovim, ako te nesto bude zanimalo pusti pp.

Uzeo Flolab masku i staklo. Zadovoljan sam kvalitetom. Jedino što mi se ne dopada u odnosu na prethodnu dbramante1928 masku je što je zadnji deo jako gladak, pa mislim da je veća šansa da mi isklizne telefon iz ruke (a ja sam osoba kojoj telefon često ispada):

115baec6-55f5-43f2-a539-86dd3c341629_CA9BC439-766F-4532-AB7C-886CD5724AE2.webp

Jel moze da se sideloaduje nekako SNNP i drive.go?

I da moze , ne rade vise svakako.

Posle godinu dana korišćenja TechWoven maskice, počela je da se ljušti na delu kod dugmeta za kameru, a odskoro i na suprotnoj strani.

Maskica je na dodir ekstra. Toliko sam se navikao na nju da sam par puta pokušao da nosim telefon bez maskice i već posle nekoliko minuta je vraćam.

Uzeo sam novu maskicu za 18 Pro, a boja me je oduševila. Uzeo sam je da probam na 17 Pro i — paše.

Navodno je zadnji deo kod kamere viši, mada se to ne primećuje. U svakom slučaju, kamera je sada bolje zaštićena. Kažu i da Maga Safe nije u milimetar isti, ali ja to nisam primetio. Kada ga kačim, možda je za nijansu slabiji, pa telefon može malo lakše da se okreće. Sa starom maskicom mi je delovalo da je to išlo malo teže.

A što se tiče beogradskih rupa — upija ih maga safe. Telefon ne pada i puni se bez problema.

Prilozi

• IMG_1027.webp
    IMG_1027.webp
    105.8 KB · Pregleda: 41
  • IMG_1026.webp
    IMG_1026.webp
    112.2 KB · Pregleda: 40
  • IMG_1024.webp
    IMG_1024.webp
    99.9 KB · Pregleda: 41
Kod prijateljice na 17 pro ios27, nema opcija Display and Brightness u settings meniju... Da li neko ima ideju kako da se vrati?

Da li je probala hard reset 😃

Osim toga, nema jednostavnog rešenja koje ne podrazumeva backup i restore, koliko znam.

Proban hard reset, ali bez uspeha. Ono sto je upalilo je da preko Siri komandom otvori taj meni. Ali sačekaću ponedeljak, trebalo bi da bude novi update, da joj uradim update ako se pojavi, mozda ce on da pomogne. Ono sto me nervira je sto sam ja na neki nacin uzrokovao to...Insistirao sam da joj promenim pozadinu i kada sam to uradio, ukljucilo se always on display. ...A onda sam video da u meniju nedostaje pozicija za displej i osvetljenje, da ga iskljucim... ( Sada razmisljam nije mi palo na pamet da ga preko Siri direktno iskljucim iskljucim ).

Poslednja izmena:
Kako blokirate reklame na nivou celog sistema? Došao sam sa samsunga i tamo sam koristio adguard dns, koja je opcija na ios-u?

Da li iOS27 ima neku mogućnost da se u Control Center odabere automatic brightness bez da se ide u meni sa podešavanjima u Accessibility? Naime svaki put kada u Control Center manuelno podesim brightness više ne radi automatic podešavanje niti ga tu ima već se mora ići u settings menu da se toggle on/off auto-brightness što se sve nalazi u Accessibility pa Display & Text Size.

Sta se sada vise isplati nov 17 ili 16 pro(bh 89%) za svakodnevno koriscenje,par poziva,poruka,po neki mail.Kupovina bi bila sa kp.

Nov 17 u tom slučaju. Kamera je jedina razlika, a pošto ti nije prioritet na 17 ćeš imati potpuno novu bateriju. 😀

Nazad
Vrh Dno