Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima, kakva su vam iskustva sa baterijom na običnom 17 pro? Planiram da pređem sa s24 Ultra, gde izvlačim između 4.5h i 7h SoT.

Nemam pojma, ok valjda. Ne žalim se. Punim uvek do 90% a lad idem negde dalje i duže kao danas do 100%. Danas je bila lokacija non stop, mapy.cz i meni je non stop na mreži, retko kada na wifi jer je ovde u sobi slab. A brzina 5G pa mi odgovara

Pokušavam da stavom skrinšot baterije, kaže da ide sa lokacijom wtf, lokacija isključena. I ušli zapali u neke probleme i neće da se postavi slika. Probam kasnije iz normalnijeg pretraživaca BraveIMG_5363.webp

Poslednja izmena:
Will Ferrell GIF

Pozdrav svima, kakva su vam iskustva sa baterijom na običnom 17 pro? Planiram da pređem sa s24 Ultra, gde izvlačim između 4.5h i 7h SoT.
Ja za 17pm mogu da ti kazem da je bolja nego na s24u posto oba koristim.Dok za obican pro ne znam.Jos ovaj S24u bas otisla baterija a ne mogu naci garantni list da ga provucem kroz 3 godinu garancije da mi zamene

Ja za 17pm mogu da ti kazem da je bolja nego na s24u posto oba koristim.Dok za obican pro ne znam.Jos ovaj S24u bas otisla baterija a ne mogu naci garantni list da ga provucem kroz 3 godinu garancije da mi zamene
17 pro e sim punim ga svako drugo vece, mada nisam neki heavy user.

Ne treba ti nikakav garantni list za s24u, prosetaj do pro- mobija i daj im tel, sve vec imaju u sistemu.
ovo je bila 3 godina yettel garancije a ugovor nije na mene a kartica je odavno prebacena na prepaid

Nema to nikakve veze sto se tel ne vodi na tebe, samo me poslusaj. Imao sam iskustva s tim i uvek je sve proslo kako treba.
Ako treba zamena za drugi uredjaj onda se trazi vlasnik tel na koga se vodi ugovor, za sve ostalo nema potrebe.
Da ne gusimo temu sa ovim, ako te nesto bude zanimalo pusti pp.

Uzeo Flolab masku i staklo. Zadovoljan sam kvalitetom. Jedino što mi se ne dopada u odnosu na prethodnu dbramante1928 masku je što je zadnji deo jako gladak, pa mislim da je veća šansa da mi isklizne telefon iz ruke (a ja sam osoba kojoj telefon često ispada):

115baec6-55f5-43f2-a539-86dd3c341629_CA9BC439-766F-4532-AB7C-886CD5724AE2.webp

Nazad
Vrh Dno