crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 185
Treba malo vremena da se sve ispegla i legne kako treba
Nadam se 🙄
Nadam se 🙄

Ja za 17pm mogu da ti kazem da je bolja nego na s24u posto oba koristim.Dok za obican pro ne znam.Jos ovaj S24u bas otisla baterija a ne mogu naci garantni list da ga provucem kroz 3 godinu garancije da mi zamenePozdrav svima, kakva su vam iskustva sa baterijom na običnom 17 pro? Planiram da pređem sa s24 Ultra, gde izvlačim između 4.5h i 7h SoT.
17 pro e sim punim ga svako drugo vece, mada nisam neki heavy user.Ja za 17pm mogu da ti kazem da je bolja nego na s24u posto oba koristim.Dok za obican pro ne znam.Jos ovaj S24u bas otisla baterija a ne mogu naci garantni list da ga provucem kroz 3 godinu garancije da mi zamene
Ne treba ti nikakav garantni list za s24u, prosetaj do pro- mobija i daj im tel, sve vec imaju u sistemu.Ja za 17pm mogu da ti kazem da je bolja nego na s24u posto oba koristim.Dok za obican pro ne znam.Jos ovaj S24u bas otisla baterija a ne mogu naci garantni list da ga provucem kroz 3 godinu garancije da mi zamene
ovo je bila 3 godina yettel garancije a ugovor nije na mene a kartica je odavno prebacena na prepaidNe treba ti nikakav garantni list za s24u, prosetaj do pro- mobija i daj im tel, sve vec imaju u sistemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari