Kakva je kamera na 17 u odnosu na 15PM?Sad imam zeleni 17 a prosli,15PM bio svetlosnim godinama lepsi od ovoga. Narndzastu ne bih komentarisao.😁.
Meni je veliki upgrade prelazak na 17 PM , prethodni je bio 13PM i isto je bio zver . J.. samo sto volim a menjam telefone - to me zeza . Jos se privikavam na ios , a nadam se da cu ga dugo koristiti , bar god dana . Ima svoje maneu odnosu na android , ali mi ne smeta , ono bez cega se mora , bez toga se i moze .Ja sam 16pm prodao upravo zbog loše telefoto kamere. Slike su bile izoštrene i neprirodne, sam opseg zuma je bio baš ispod ostalih konkurenata. Takođe se više grejao od 17pm i imao lošiji prijem signala.
Nije nikakva reovolucija 17pm ali sve je upeglano i doterano u odnosu na ranije modele i ako se izuzme mekoća aluminijuma može se reci da je ovo najbolji iphone ikada.
Posle puno godina ništa ne može da me zagolica za neki drugi model pa makar kinezi i ostali ugurali Nasin računar i astronomski opservatorijum u telefon, ne zanima me 😄
Imam ja. Ništa čudno nisam primetio.Jel ima neko Iphone 17 Made in India ?Ja sam ga uzeo, uporedjivao sa Made in China, nisam provalio nista da je drugacije.
Da li ce trajati ovaj iz Indije ? VErujem da Apple ima neke provere, ne bitno gde se pravi ili gresim ? Takodje garancija jel vazi isto ? Hvala na odgovorima.
Али није само за њу.Sve ja to razumem, i ja bih voleo wide, ali kad je običan ovoliko unapređen, 300 i vise evra samo za nju je stvarno previše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari