Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni se ovakav izgled serije 17 vise svidja . Boja je licni utisak , kome se sta svidja . Moj PM je teget i meni se bas svidja .
O ukusima ne veredi raspravljati

Teget je lep, nema sta.

Pa ako ti je telephoto bitan,kao sto je meni a to sam kasno shvatio,onda je obicni 17 potpuni promasaj. Ima 2 puta zum ali to je smesno za PM. Posto ja slikam samo dete,portret iz daljine,ovo je potpuno razocarenje. Sad sam tek shvatio sta ja slikam ali kasno.😁. Normalne slike ,kao i nocne su bolje,cistije,manje suma imaju. Prednjacje neuporedivo bolja. Razmisli sta slikas pa onda biraj. Hteo ja uvaliti zeni ovaj a uzeti njen 15pro ali on ima 3x zum i nije nista bitnije bolje od 17. PM ih sije za poprilicno.

Selfi neuporedivo bolji na 17ici, uw bolja na 17ici, main kamera je praktično ista, zoom mnogo bolji na 15 Pro Max

Ja sam 16pm prodao upravo zbog loše telefoto kamere. Slike su bile izoštrene i neprirodne, sam opseg zuma je bio baš ispod ostalih konkurenata. Takođe se više grejao od 17pm i imao lošiji prijem signala.
Nije nikakva reovolucija 17pm ali sve je upeglano i doterano u odnosu na ranije modele i ako se izuzme mekoća aluminijuma može se reci da je ovo najbolji iphone ikada.
Posle puno godina ništa ne može da me zagolica za neki drugi model pa makar kinezi i ostali ugurali Nasin računar i astronomski opservatorijum u telefon, ne zanima me 😄

Ja sam 16pm prodao upravo zbog loše telefoto kamere. Slike su bile izoštrene i neprirodne, sam opseg zuma je bio baš ispod ostalih konkurenata. Takođe se više grejao od 17pm i imao lošiji prijem signala.
Nije nikakva reovolucija 17pm ali sve je upeglano i doterano u odnosu na ranije modele i ako se izuzme mekoća aluminijuma može se reci da je ovo najbolji iphone ikada.
Posle puno godina ništa ne može da me zagolica za neki drugi model pa makar kinezi i ostali ugurali Nasin računar i astronomski opservatorijum u telefon, ne zanima me 😄
Meni je veliki upgrade prelazak na 17 PM , prethodni je bio 13PM i isto je bio zver . J.. samo sto volim a menjam telefone - to me zeza . Jos se privikavam na ios , a nadam se da cu ga dugo koristiti , bar god dana . Ima svoje maneu odnosu na android , ali mi ne smeta , ono bez cega se mora , bez toga se i moze .
Nekad mi pojede bateriju preko noci od 5 - 10 % a nznm zasto . Ni to mi ne smeta . Baterija dugo traje , bar moje koriscenje 1,5 do 2 dana , net , razgovori , viber i poneka fotka .

Jel ima neko Iphone 17 Made in India ?Ja sam ga uzeo, uporedjivao sa Made in China, nisam provalio nista da je drugacije.
Da li ce trajati ovaj iz Indije ? VErujem da Apple ima neke provere, ne bitno gde se pravi ili gresim ? Takodje garancija jel vazi isto ? Hvala na odgovorima.

Sve isto, mašine ga prave, razlika u slovima na kutiji. Apple odavno prebacuje proizvodnju iz Kine, skapirali su to na vreme koliko Kinezi hvataju zalet i svi postaju zavisni od njih (za razliku od auto industrije koja je sada u problemima).

Nazad
Vrh Dno