Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lako je za bateriju, nekvalitetan punjač ili kineska kopija može lakše da se zapali i da izazove požar. Posle grejnih tela i neispravnih električnih instalacija, punjači su jedan od glavnih uzroka požara.

Ljudi kupite apple punjac, bice vam mirna glava. Ni on nije svemoguc, greske se desavaju. Ali imate telefon od 800-1500 eura i razmisljate da li da uzmete punjac od 30 ili 25e... Ja sam na samsungu, i svi punjaci su mi samsung, sa njima punim cak i iphone 16e, i evo ga ziv i zdrav, bh posle godinu dana 100%
Salu na stranu receno je 100x bilo koji punjac nekog ozbiljnijeg brenda je bezbedan i punice onom brzinom koju telefon maksimalno podrzava.

Punim i ja kako čim stignem ali sve su original Apple, Samsung ili Anker punjači i kablovi. 🙂
Bitno je, nije da je skroz nebitno.
Upravo tako @mrmilos

Ja imam jedan baseus gan od 65w sa 3 ulaza. On mi je najstariji. Anker od 30w i 2 apple od 20w, jedan kupljen za ip13 a drugi je od ipad-a. Nisam ni gledala u kutiji od novog ipad-a da li je došao punjač. Verovatno da nije. Kad odem u istoriju na aliju ti punjači koje sam tad platila po 13€ su sad 30 i više. Anker sluške 55€, sad 88€. Digli su cene baš. Jedini koji mi se loše pokazao je bio xiaomijev punjač iz mi store jer je nekad punio, nekad nije pa je završio u kanti i tad sam uzela sa ip13 original punjač, mislim da je u a1 bilo baš povoljno.

Evo ja punim iphone 17 original apple punjačem. Punim uglavnom do 85 posto i bh mi pao na 99 posle 5 meseci iako imao samo oko 60 ciklusa punjenja. Dok mi 13 mini držao bh 100 nekih godinu dana a punio sam ga mnogo češće.

Ip 16 pro (i to je do prije koji mjesec kada gledao bilo 100%) 96% health koji ima na 260 ciklusa telefon se uvijek puni do 100, tako i sa 17 pro isto radim. Samo originalni punjac i imam anker eksternu ali koristim samo u krajnjoj nuzdi. Tako i dok imao samsung samo njegov punjac.

Ako je neko skoro uzimao molio bih u pm kontakt nekog ok prodavca sa kp. Onaj jedan sto su ga svi hvalili nesto ga ne vidim...

I ja se to pitam. Doduše, eto i ja imam muku. Tražim neki be. Led lampice ili sa crvenom... 4-5 mešanih portova, kompaktan.
Imaš anker mislim da je oko 4k 112w rasporedjeno mislim da ima 3 C i 3A

Prilozi

• IMG_6023.webp
    IMG_6023.webp
    27.9 KB · Pregleda: 9
Nazad
Vrh Dno